Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknota

Polecane posty

Gość gość
Tęsknić za kimś to znaczy żyć przeszłym czasem. Czasy się zmieniają a wy nie. Gratuluję zacofania.

Gość gość
Ich bardziej boli fakt, że nie są takie wspaniałe jak myślą o sobie x Nikt nie jest tylko wspaniały lub w ogóle tylko zły. x Nie zabił ci miłości tylko sama sobie zabiłaś wyobrażenie o sobie i to cię boli. x Nie pisałam niczego o zabiciu miłości tylko tęsknoty.Nie czaisz różnicy? ;) Nie masz pojęcia czy i co ewentualnie mnie boli.Mam nadzieje,że nie żyjesz z przepowiedni. x Nie wrócisz do niego bo jesteś małym człowiekiem i znowu byś musiała grać kogoś kto na to zasługuje. x hahaha :) x Ten rak to spojrzenie w lustro, lepiej się oszukiwać i posądzać innych niż zobaczyć siebie tak jak cie widzą inni. x Zapewniam Cię,że widzę swoje błędy i wady. Potrafię być strasznie toksyczna.Kawał francy ze mnie ale wyłącznie wobec ludzi którzy są tacy dla mnie.Moi długoletni przyjaciele obu płci są dowodem na to,że jestem za/je/bista.Założyłam wam ładny temat i grzecznie proszę się w nim bawić :P Boże co ja robię tu... 🖐️

Gość gość
Nie zabił ci miłości tylko sama sobie zabiłaś wyobrażenie o sobie i to cię boli. X Do kogo piszesz czlowieku z problemami? :-D

Gość gość
Ta jaka j*******a na swoim punkcie.