Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obolała gość

Ból krzyża odebrał mi chęć do życia

Polecane posty

Gość Obolała gość

Jak w temacie. Nie potrafię sie wyleczyć. Straciłam wszystkie oszczędności na leczenie kregodlupa. Od tygodnia znów sie bol nasilił ze najchętniej bym tylko leżała. POMOCY!! Jak wyleczyć te rwę kulszowa, korzonki lub lumbago ??????

Gość Obolała gość
Wszyscy tylko wyciągają reke po pieniadze pomimo że nikt mi nie pomógł !!!!

Gość gośćg
Może i u Ciebie ten sam problem co u mnie . Też mnie tak niesamowicie bolał kręgosłup a własciwie krzyże że nawet leżeć mi było ciężko, najgorzej było nad ranem po przebudzeniu wtedy wydawało sie że ktoś kroi mi plecy nożem taki miałam ból w krzyżach . Robiłam prześwietlenia , trochę było nieprawidłowości ale nie na tyle by takie dolegliwości dawały. Wiesz co się w końcu okazało ? Że mam boreliozę i ona jest przyczyną tego okropnego bólu. Zaczełam leczenie i antybiotykoterapia pomogła . Zrób badanie w kierunku boreliozy jeśłi kiedykolwiek miałaś kleszcza albo rumień.

Gość gośćg
a czy oprócz tego bólu masz jeszcze jakieś inne dolegliwości ?

Gość Obolała gość
Bol często idzie w kierunku lewego biodra. Od tygodnia mam znów przykurcz- jestem pochylona w lewa stronę. Jak leze - w ogóle nue boli no chyba że zmieniam pozycje

Gość gość
co Wy z tym krzyżem czy krzyżami? To jest kręgosłup a na krzyżu to podobno Jezus umarł. Zacofanie i wiocha!

Gość gość
Tak to jest jak się chodzi byle jak ubranym zimą

Gość gość
do gość powyżej ...oj nie bądź taka do przodu bo cię braknie z tylu a jak sie nie znasz na anatomi to poczytaj to poczytaj tutaj >:http://reumatologia.mp.pl/objawy/63737,bol-krzyza

Gość gość
Ten artykuł nie jest wykładnią.

Gość gość
ale pokazuje że i takie nazewnictwo funkcjonuje w medycynie więc nie obrażaj ludzi używających tychże terminów .

Gość gość
Choć bys był aniołem , zawsze znajdzie sie ktoś komu bedzie przeszkadzać trzepot twoich skrzydeł." Nie bądź taka mądra, bo jak dopadnie cie ból KRZYŻA to zobaczysz co to znaczy.

Gość gość
Mnie ból kręgosłupa wyleczyła jazda na rowerze polecam

Gość gość
rehabilitacja jakaś by Ci sie przydała , ja co roku chodzę do przychodni na10 -dniową rehabilitację i pomaga . Miałaś już jakieś zabiegi czy tylko leki stosujesz ?

Gość gość
Też miałam ten problem. Niestety musiałam się wybrać na turnus rehabilitacyjny. Trzy tygodnie, ale warto. Zabiegi, masaże, ćwiczenia do domu. No jest dużo lepiej. Jakby ktoś chciał się wybrać to polecam http://goldental.pl/o-centrum/