Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fit mamusie. Co robicie na obiad ? Przepisy

Polecane posty

Gość gość

Co robicie na obiadek ? Ja mam zupke krem z ciecierzycy. A na drugie placuszki z maki jaglanej, mleka sojowego i banana.

Gość 3Justyna33
i takim czymś można się najeść??? Nie jestem przeciwniczką zdrowego jedzenia ale to jest takie mało polskie....ja bym tak nie gotowała.

Gość gość
Mix sałat z: kurczakiem w curry na parze, kukurydzą, awokado, fetą i oliwą

Gość gość
Oczywiscie ze mozna sie najesc ! I to calkiem nieduza iloscia. To jest sycace bardzo.

Gość gość
Hmm, ale to chyba tylko dla Was? Żaden zdrowy, pracujący mężczyzna się tym nie naje...

Gość gość
Uwierz naje się. :) ale fakt maz nieco inaczej je, bo np czesciej mieso jada. Ja nie jadam zbyt czesto, bo zwyczajnie nie lubię. Wolę ryby, jak juz.

Gość gość
W pracy wiec puszka sardynek warzyw na parze z mikrofali, 3 kromki wasy,jogurt naturalny i mandarynki.

Gość gość
Autorko jak na fit menu to za duzo wegli à za Malo bialka i warzyw.

Gość gość
Amen. To jest zdrowe ale nie fit.

Gość gość
makaron razowy ze szpinakiem i ciecierzycą.

Gość gość
Moze nie fit, ale zdrowe produkty, o to mi chodzilo. Warzywa tez jemy i to duzo. :)

Gość gość
fit to chudo, zdrowo czy modnie? bo ten obiad autorki to tylko modny jest wolę mój dzisiejszy: dorsz z patelni grillowej (marynuje się teraz w soli, pieprzu, cytrynie i oliwie), ryż na sypko i mieszanka warzyw z mrozonki :) na parze

Gość gość
Dzisiaj limanda ze szpinakiem, sosem śmietanowym, porem i marchewką. Do tego sałata słodko-kwaśna z rzodkiewką.

Gość gość
A dlaczego modny ? Przeciez codziennie nie jem tego samego. Akurat zrobiłam dzisiaj z tego co mialam jeszcze w domu. I chcialam poczytać inne propozycje, przepisy. Moze nie fit do konca ale zdrowo. A tu oczywiście hejt musi lecieć ze nie fit ze tylko moda. No ok, niech ci bedzie,nie fit i dla mody zrobiłam to tylko po to, żeby sie pochwalic na kafeterii. :o

Gość gość
co to znaczy modne? ludzie w końcu zaczęli myśleć i wiedzą co jedzą.. to nie moda tylko świadomość.. dla następnych pokoleń mam nadzieję że to będzie już normalność, przynajmniej dla tych którzy wynieśli to z domu

Gość gość
Dzisiaj kasza orkiszowa, jajka sadzone i surówka z kapusty pekińskiej.

Gość gość
zapiekanka z ryzem kurczakiem duza iloscia majonazu ogorkiem i papryka. :-)

Gość gość
Za duzo wegli. Posilki weglowodanowy to zwykle sniadanie. Fit czy zbilansowany posilek to: 300gr warzyw, 150-200gr miesa/ ryby i 50-100 gr weglowodanowy zlozonych najlepiej z pelnego przemialu lub straczkowych. Do tego porcja owocowe i kawalek sera lub jogurt naturalny kaki deser lub SOS do salatki.

Gość gość
to nie jest zdrowy obiad, źle zbilansowany, za mało białka, za dużo węglowodanów, nie ma warzyw. Są tylko modne teraz produkty, połączone bez sensu