Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie na temat tej spacerówki ?

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/spacerowka-sirocco-duze-kolka-24cm-ocieplacz-folia-i6466665327.html?reco_id=31bda604-f442-11e6-bef6-56847afe9799&;ars_rule_id=201 Od razu napisze,że to nie jest żadna reklama! Ja nie od tych z Anexa :D Czy któraś ma lub miała taką? Jakie macie opinie ? To chyba jedyna spacerówka,która mi się podoba. Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do wózków 3kołowych ale ten wygląda super. Czy 3kołowe wózki są wygodne ? Dobrze sie prowadzi ? U nas w sklepach niestety samo badziewie a ceny z kosmosu. Pilnie poszukuje spacerówki bo mam już kupca na wózek 3w1 . Zamówić czy szukać dalej?

Gość gość
Fajna.

Gość gość
Fajny, kupilabym.

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
Wez pod uwagę, wielkość przednich kółek- są malutkie- wszystkie krawężniki i inne przeszkody będą problemem. Znajoma kupiła ostatnio spacerówkę z podobnymi kółkami i ślizgała się w marketach a w terenie było nieciekawie.

Gość gość
"Ślizgała się" czyli?możesz to sprecyzować? Z tego co zauważyłam to prawie każda spacerówka ma kółka tej wielkosci.

Gość gość
jak dla mnie to jakos niesolidnie wyglada i do tego widac ze male siedzisko i malo miejsca na nozki. dla dziecka 1-1,5 l. moze styknie, a co potem?

Gość gość
Co do Anexa to akurat posiadam uważam, że spacerówka naprawdę ok, duża a całym wózkiem dzięki dużym kołom jeździ się super.

Gość Antłanetka78
Teraz przesiadamy się z gondoli do spacerówki i już nie mogę się doczekać. Mamy model wózka http://www.tutek.pl/collection.php?name=timer. Spacerówka jest super leciutka i jeszcze bardziej zwrotna jak z gondolą.

Gość gość
Tu Autorka :). Nie zdecydowałam się na tą spacerówkę,widziałam ją na żywo-kółka latają i nie chcą jechać po kafelkach. Kupiłam 4baby rapid 2017 i jestem zadowolona :)

Gość gość
Ja też mam wózek z tuta model Grander i jestem z niego bardzo zadowolona.