Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja toksyczna to z jednej strony taka

Polecane posty

Gość gość

w której z jednej strony bez tej drugiej osoby jest lub byłoby ci jakoś nudno,smętnie,ale z drugiej rozmyślasz gdyby ten człowiek lub ludzie zniknęli,jak ty byś się rozkoszował odpoczynkiem od nich,jak wygodnie by ci się żyło,ile spraw byś sobie poukładał po swojemu,i aż rozkoszujesz tymi myślami

Gość gość
z jednej strony bez tego kogoś mógłbyś nie wiedzieć co ze sobą zrobić,a z drugiej aż się wzruszasz na samą jak ty byś od nich lub od tego kogoś odpoczął

Gość gość
ile rzeczy byś spełnił i załatwił po swojemu,gdybyś nie musiał grać na nieswoim boisk,które ktoś ci narzuca

Gość gość
ucinasz kontakt i nie masz toksycznej osoby w czym masz problem?

Gość gość
patologie niszcza ludzi trzeba o nich zapomnieć po co masz się spotykać z osobami które tylko będą tylko pijawkami

Gość gość
to nie jest takie proste,gdyby między ludzmi nic nie było to było się rozeszli w swoją stronę,ja piszę o takich dziwnych relacjach,z jednej strony nie mogę na kogoś patrzeć,robionymi minami mnie męczy,ale na swój cieszę,że się pojawił,bredzi jak wariat i nie mogę tego słuchać,ale w czymś ma rację,ma złe intencje,ale na swój cieszę się,że wybuchła jakaś awantura przez niego sprowokowana bo coś się wyczyściło

Gość gość
to nie jest więc takie proste do zerwania,bo już pomijając zobowiązania,z jednej strony mogą ci inni zazdrościć,a z drugiej ty i tak czujesz,że to kompletnie nie twoje boisko i załatwić coś szybciej,spokojniej,ten nie z twojej bajki,kombinuje jak koń pod górę