Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czuje się lepszy od kafe prawiczków bo mam prawo jazdy i uprawiałem seks

Polecane posty

Gość gość
A ja czuje, że jesteś płytki i patologiczny. Nawróć się.

ale w przeciwiestwo do prawiczkow z kafe dziewczyna mnie chciała masz wogole prawko?

Gość gość
Jezeli prawo jazdy i seks maja swiadczyc o poczuciu wyzszosci to gratuluje autorowi szczytu osiagnietej glupoty.Wielu ludzi ma prawko i uprawia seks a autor tego idiotycznego tematu mysli,ze jest jakis wyjatkowy.Niezla parodia.

Gość gość
ja też mam prawko i bzykałem, ale co z tego? jakiś niedowartościowany jesteś frustracie czy co że sie musisz przechwalać? jeszcze jakby faktycznie było czym... 🖐️

ale na kafeterii to wiekszosc facetów to pisssdy bez prawka o seksie nie wspominajac, ale na kafe to mądrzy kozaczą i plują jadem

Gość gość
Autor jest wartosciowszy niz kazdy prawiczek

Gość gość
Mam prawko i dwa auta możesz ssać mi jajca kryptopedale

Gość gość
Autorze jestes lepszy niz wrozbita Maciej.Tak doskonale wiesz wszystko o ludziach z kafeterii.Niezle jaja z ciebie.

Gość gość
Uprawianie seksu odroznia mezczyzne wartosciowego od zwyklego ochlapu. Kazdy mezczyzna uprawiajacy seks jest wartosciowy!

15:53 no pewnie ze tak, ale prawiki tutaj tego nie rozumieją i usprawiedliwiaja swoje spierdtolenie i fobie spoleczne

15:54 Jak ma sie te 20 kilka lat i nigdy sie nie mialo seksu to znaczy ze cos jest nie tak. Skoro mi sie udało poznać dziewczyne którą przeleciałem to znaczy ze sie da tylko trzeba cos z zyciem robic a nie byc aspoleczna pisssda

Gość gość
Eee tam,autor ma jakies kompleksy natuty psychicznej bo kogo w ogole obchodzi czy on uprawial seks,czy ma prawko i z ktorego roku ma bryke.Na kafe to mozna nawet napisac,ze posiadasz apartament na Malediwach i Maybacha.Ale wlasnie,kogo to interesuje?

no dobra troche pisze to aby pokazac pewnej kafeteriance ktora poznalem tu 8 miesiecy temu i pisalem z nia na gg ale nagle urwala kontakt co straciła, nawet w trakcie seksu o niej mysle ;(

Autor ma problem ze laseczka z kafeterii dala mu kosza, to teraz wylewa swoja frustracje na forum. To wszystko przez kafeterianke, ktora mu dala kosza.

Ja marze o wrednym malpiszonie a ona juz dawno temu stad zniknela ;D. I chvj malpiszoneq to dziewczyna a nie projekt, wiec mnie to wali czy tu jest czy nie. Marze o niej i czekam na nia, mmm. Chyba ze sie jakos dowiem, ze ktos sie z nia przespal i niezle rznal wtedy mi sie odechce Paulinki, a ja mysle i marze o niej co noc od ponad 2,5 roku :D. A ogolnie to zaluje wszystkiego co pisalem, ja zawsze bylem biermy :D. Laseczki zawsze chcialy zebym wychodzil z inicjatywa a ja zawsze mialem wyjeebane wiec kilka dni pozniej juz se znalazly narzeczonego od rzniecia ;). Z malpiszonem moze byc podobnie no ale jesli woli innego tzn ze nie jest mnie warta :D. To samo ty mozesz zaczac myslec :D. Kafeterianka nie byla cie warta :D.

Wielu prawiczków też poznało osoby, które chętnie by z nimi poszły do łóżka, ale oni nie chcieli. To raz. Dwa, to, że ktoś miał jakieś problemy w przeszłości, nie znaczy, że ma je obecnie. Trzy, to, że masz dziewczynę, nie oznacza, że Twój związek jest wartościowy, bo z tego co sam piszesz, jest inaczej. Cztery, a co fajnego w nowych autach? :D

Gość gość
Debilu zwany dash rysio jak jestes taki lepszy to po co siedzisz na kafe?! Nie masz kolegow.mass samochod z 2015r ale mamy juz 2017 .nie masz mieszkania ani domu.z czym ty podskakujesz?

Gość gość
Kupic samochod i zrobic prawko to byle idiota potrafi zwlasscza gdy siedzi na garnuszku u starych.

Gość gość
Prawko maja nawet ludzie niepelnosprni,bez rąk albo nog i jezdza swoimi samochodami.nawet mozna byc tylko po podstawowce tak samo z bzykaniem.a nawet bzykac sie moga ludzie chorzy psychicznie.

Doctor Evil dziś - Po pierwsze, to chyba jesteś młodszy ode mnie. Po drugie, w pewnym sensie już zarobiłem. Po trzecie, trenowałem sztuki walki, zarówno walki wręcz, jak i bronią. Więc nie podskakuj, mały :P

Nie, zarobiłem na samochód, a mieszkanie mógłbym już kupić, ale nie w moim mieście, tylko w małym miasteczku.