Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami33

Bole jajnikow, brak miesiaczki

Polecane posty

Gość Kami33

Hej, mam do was pytanie.. Od 21 dnia cyklu mam dziwne bole podbrzusza.. Kłucie jajnikow.. Czytając wypowiedzi na tym forum mozna wnioskować ze to ciaza ale nie chce sie nakręcić. Przy poprzedniej miesiączce wykryto u mnie torbiel, dostalam leki na wywołanie miesiaczki, torbiel sie wchłonęła, przez dwa miesiące mam brac jeszcze te leki, zeby torbiel sie nie pojawiła, problem jest taki, ze znow spóźnia mi sie miesiączka, jak juz pisalam od 21 dnia cyklu mam bole jajnikow, piersi mam nabrzmiałe.. Co chwile mam uczucie ze dostalam miesiaczki, ale jednak to nie to. Nie wiem co sie dzieje :/ czy któraś z was byla w takiej sytuacji? Czo to moze byc znow torbiel mimo brania lekow? Czy moze ciaza? Dodam ze dzien po spodziewanej miesiączce test jest negatywny ..

Gość gość
u mnie tak było, spóźniała mi się 3 dni a potem wystąpiło , a objawy były podobne, co nie znaczy że u ciebie nie ma szansy na ciąze, bo teoretycznie jest

Gość gość
Możliwe ze leki nie działają tak jak powinny i torbiel znowu sie zrobila , mnie zawsze bolało bo jednej stronie jak miałam torbiel , dla pewności zrób beta hcg czy faktycznie to nie ciąża

Gość gość
Masz endometrioze.

Gość gość
Ból jajników to nie jest swoisty objaw ciąży... Może zapalenie przydatków, może lek coś rozregulował...

Gość gość
Bole zaczelammiec dzien przed braniem lekow. GOŚĆ dlaczego uwazasz ze mam endometrioze?