Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzil a ja nie chce jego pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

zdradzil mnie maz.Dowiedzialam sie dawno temu.Zajmowalam sie domem-bo tak chcial,nie mialam swoich pieniedzy.On bardzo dobrze zarabia,ma firmy i pieniadze.Zlozylam pozew bez orzekania o winie,bo chcialam szybkiego rozwodu itd.Moi bliscy sa na mnie zli,ze nie zawalczylam o pieniadze -bo moglam prosic sad zeby wszedl na konta i podzielil polowe majatku.Uwazalam ze to nie w porzadku-bo to on zarabial te pieniadze,ja zajmowalam sie domem i to nie ja zarobilam te pieniadze,teraz mialabym je dostac.Przez 10 lat nie mialam skladek emerytalnych a teraz zostawia mnie sama.Chyba zle zrobilam?jestem glupia?

Gość gość
Tak, jesteś jak to troll, ale to czasem mija z wiekiem, więc się nie przejmuj. Aha - podział majątku to zupełnie odrębne postępowanie niz rozwód, w innym sądzie. I dokonuje się go wg stanu majątku na dzień rozwodu, więc można złożyć wniosek i za parę lat , jak już przyjdziesz po rozum do głowy :P

Gość gość
Błąd. Zrezygnowalas ze swojego zycia zawodowego dla rodziny ktora stworzyliscie wspolnie wiec pieniądze ktore on zarabial ci sie należą.

Gość gość
Praca w domu wg oficjalnych wyliczeń urzędu statystycznego jest warta ponad 2 tysiące miesięcznie. Stawiasz się na pozycji gosposi, która złożyła wymówienie z pracy. Co kto lubi.

Gość gość
Jego pieniędzy chcieć nie musisz, ale że zostawiasz mu SWOJE to mnie dziwi. Połowa tego co wypracował jest twoją własnością, bo zdjęłaś mu z głowy obowiązki domowe.

Gość gość
naprawde tak uwazacie?ja uznalam dobrodusznie ze nie bede go "okradac",on zreszta w czasie rozmowy o tym powiedzial "to co zarobilem to moje,ja do twojego portwela nie zagladam zebys mi oddala polowe"....okazalo sie ze za dobrze mu bylo i oszukiwal.balam sie ze bedzie rozpowiadal ludziom ze go jeszcze z pieniedzy okradlam,albo ze sie totalnie znienawidzimy przez ten podzial.