Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeżycia artystyczno seksualne

Polecane posty

Gość gość

Moja żoneczka w odpowiedzi na ujawnione przeze mnie zamiary, powiedziała tylko: no i bardzo dobrze! Ciekawe jest tylko to, że zaczęła wtedy śpiewać. A śpiewa bardzo ładnie. Zgodnie z zapowiedzią zacząłem przybliżać penisa do jej ust, a ona śpiewała nadal! Nawet gdy zanurzyłem się, kontynuowała. Oczywiście to już było tak zwane "murmurando", ale jak najbardziej melodyjne. Jej języczek usiłował artykułować słowa kolejnych zwrotek, ale penis wielce w tym przeszkadzał. Kontakt mojego penisa z bardzo aktywnym języczkiem i niecodzienność sytuacji szybko spowodowały, że przyłaczyłem się i śpiewaliśmy w duecie. Przyznam, że nie śpiewałem pięknie, chrapliwie, wiele w tym było dysonansów. Jednak przeżycia były wspaniałe. Polecam naśladownictwo tym, którzy mają uzdolnione i życzliwe żoneczki.

Gość E_wa
Bardzo mnie ciekawi jak wyglądało by to zbliżenie, gdyby żoneczka była uzdolniona plastycznie a nie muzycznie. Albo taki duecik wojalno -malarski.

Gość do E_wy
Nie wiem, czy to ma związek z plastyką, ale opowiem. Po bibie w akademiku, kolegę powaliło. Od koleżanek pożyczyliśmy szminkę i nieprzytomnemu pomalowaliśmy w prążki, jak zebrę. Gdy rano mu się zachciało do ubikacji, to i nam "się zachciało". Przez kilka minut dusiliśmy się od tłumionego śmiechu, gdy delikwent wpatrywał się w swoją fujarę w pisuarze i usiłował cokolwiek zrozumieć, lub przypomnieć sobie skacowaną głową.

Gość E_wa
Haha. Już samo wyobrażenie sobie tych pasków wywołało u mnie cichy rechot. A mina kolegi spoglądającego w dół...to musiało być bezcenne. Dobrze, że nie wylądował po pijaku w łóżku jakiejś panny ....wtedy byłoby "artystycznie"

Gość No i jak No i jak
Czy któryś z was już zanurzył swój flecik prosty wprost w sopran, lub alt? Jeszcze nie? To jak najszybciej negocjujcie ze swą Artystką. Czas mija, życie ucieka, gdy już zaznacie, to będziecie żałować straconych duetów.