Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie srałam od niedzieli

Polecane posty

Gość gość

:O pomocy :(

Gość gość
Bądź moja żoną :D chciałbym miec taka kobietę :) prawdziwa księżniczka

Gość gość
To jeszcze pikus,ja nie sralam prawie przez miesiac i akurat wczoraj mnie ruszylo :O Myslalam,ze pekne ..

Gość gość
człowieku ledwie żyję :O mam brzuch jak balon

Gość gość
Taka kobieta to skarb :)

Gość gość
4 dni? To jeszcze nic :P Mi sie zdazylo nie srac przez ponad miesiac. Polecam wybrac sie do lekarza jesli problem pozostanie bez zmian.

Gość gość
Ja akurat wiem dlaczego mam problemy ze sraniem :( biore silne suplementy zelaza, takie na receptę, bo mam anemię. A ich skutkiem ubocznym są częste zatwardzenia :O ale 4 dni z rzędu nie srać to mi się jeszcze nie zdarzyło, a biore te tabletki 2 miesiące

Gość gość
Ponad miesiac ?Kurcze,dluzej niz ja :D A myslalam,ze nikt mnie nie przebije ;)

Gość gość
Znalazły sobie ciekawy temat ;) kobiety to świnie

Gość gość
nie wiedzialam, że w ogóle da się nie srać przez miesiąc :D dlaczego nie wziełyście środków przeczyszczających po tygodniu? Ja teraz po 4 dniach czuje sie cieżko, a co dopiero jakbym miała dłużej sie nie wypróżniać. Jakie to uczucie?

Gość gość
gość dziś Znalazły sobie ciekawy temat oczko.gif kobiety to świnie xxx każdy człowiek sra, zdecydowana większość robi to codziennie. Kobiety to ludzie :) sranie to taka sama potrzeba jak głod czy napięcie seksualne

Gość gość
Codziennie to tylko brzydkie i grube lochy

Gość gość
Tez bralam zelazo na anemie(jestes wege?) ale miałam po nim bóle brzucha i czarne stolce, wiec przestalam brac. Juz wole anemie niz bolacy brzuch i twarde czarne kupy.

Gość gość
No u mnie bylo tak,ze ja probowalam doslownie wszystkiego..juz sie poddalam psychicznie a tu w koncu ruszylo :D Jednak cuda sie zdarzaja :) Uczucie okropne,jakby brzuch mial zaraz peknac,nikomu nie zycze.

Gość gość
To nie sraka, to ciąża.

Gość gość
bylam wege :) czarne stolce to norma przy suplementacji zelaza. Zelazo wchlania sie w jelitach i stad problemy z wyproznianiem i zatwardzenia, czasem bole brzucha. Ale to nie jest grozne i mija po odstawieniu leków.

Gość gość
21:05 glupek! Grubaski rzadko sraja a czesto pierdza. Ja jestem mega chuda a robie nawet dwa trzy razy dziennie, jak pies. Ale zdrowo jem duzo owocow, warzyw, biegam, cwicze, mam super sylwetke i nje trzymam kupy w sobie. Grubaski kumuluja stolec i dlatego smierdza i pierdza na potege.

Gość gość
gość dziś Codziennie to tylko brzydkie i grube lochy xxx codziennie to własnie srają zwykle szczuple laski, bo szczupła budowa ciała to zdrowy i szybki metabolizm czyli m.in. duża częstotliwość srania :D

Gość gość
ja sram codziennie,po kilka razy dziennie i choc nie jestem chuda jak patyk to dupa budzi mnie od 4 rano caly rok naokraglo,i co?jajco,

Gość gość
JA TEŻ... biore żelazo na anemie po wyjsciu ze szpitala... te na recepte powodowały okropne zaparcia, raz nie bylam w toalecie właśnie 4 dni twardy brzuch wzdęty w nocy się spociłam ze strachu bo naczytałam się ze to może być skręt kiszek tzw ostry brzuch, juz na pogotowie chcialam dzwonić...na szczęscie miałam Dulcobis, zaapalikowalam w pupe i po niedlugim czasie ogromna ulga - ale krew na papierze toaletowym, to się powtarzalo, duzo błonnika jadłam = zatwardzenia i krew na papierze, twardy duzy stolec rozrywał mi dosłownie zwieracz :( teraz biore żelazo chelaferr z olimpu bez recepty, juz nie mam krwi na papierze, zaparć nie mam, ale kiedys wyproznialama sie codziennie , a terax co 2-3, kupa czarna jak smoła

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem byłaby lewatywa. Kup zestaw w aptece tylko nie gruszkę a worek 1,5- 2l. Zrób jak w instrukcji, odczekaj 10 min. masując brzuch i się wypróżnij. Najlepiej zrobić na początek kilka mniejszych (wstępnych) aby oczyszczać jelito stopniowo coraz głębiej.

Gość gość
Hej kochani, tutaj autorka :) dziekuje za wszystkie rady. Zrobiłam kupe dopiero wczoraj wieczorem. Wczoraj cały dzień się fatalnie czułam, stracilam apetyt, pierdziałam. Wieczorem mnie wzięło. Myślałam ze umrę w toalecie, ale udało się, urodziłam wszystko co zjadlłam przez cały tydzień :D