Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość czy pieniądze?

Polecane posty

Gość gość

Pieniądze

Gość gość
2

Gość gość
Pieniądze

Gość gość
Miłość.

Gość gość
mężczyźni miłość kobiety pieniądze co do zasady, a jak, powszechnie wiadomo, każda zasada ma wyjątki ..wiec dalej nic nie wiadomo...

Gość gość
ZDROWIE

Gość gość
do 27 r.z milosc i to byla glupota i strata czasu, bo moglam juz od 3 lat robic pieniadze :D czlowiek madrzeje z wiekiem

Gość gość
MIŁOŚĆ!!!

Gość gość
Miłość.

Gość gość
po co c****eniądze?

Gość gość
spójrz na tych, co w nadmiarze ich mają, są na chwile, czy na zawsze szczęśliwi

Gość gość
Można też tak: miłość i pieniądze jednocześnie:) Wtedy jest klawo :) Tylko trzeba kochać z wzajemnością a nie myśleć tylko o pieniądzach. Miłość jest ważniejsza jako wartość niematerialna, a pieniądze ułatwiają życie.

Gość gość
kasa.

Gość gość
kasa to stabilność, wiec kobiety mówią kasa miło0śc zostawiają dla naiwnych(mężczyzn)

Gość gość
ja tam wole zdrowie i milosc

Gość gość
przykre, zabija i boli pocieszające jest to, że i kobiety potrafią kochać prawdziwie i z uśmiechem na twarzy

Gość gość
kasa bo jak mi zostaje 800-1000 zl to nie stac mnie ani na lecznicze specyfiki, typu olejek konopny 6 % za 250 zł itd. nie stac czlowieka wtedy na kursy studia dodatkowe hobby ktore wymaga pieniedzy. jak jest kasa to mozna sie zdrowo prowadzic, bo eko jedzenie jest bbbardzo drogie ;/ jak jestes golodup.cem i nie ubierasz sie fajne to i tak nikogo do siebie ciekawego nie przyciagniesz wiec nie wiem o jakiej milosci mowimy.

Gość gość
kasa jest wazna,ale zdrowie wazniejsze.

Gość gość
bez kasy rzadko kiedy jest zdrowie.. chcesz czekac 17 lat na endoproteze biodra? czy moze masz 20 tys. zeby sobie ja de lux wstawic za 3 msc? no wlasnie!

Gość gość
Hm bez miłosci to Ci żaden chooy tych 20 tys nie da tylko kopa zasadzi dla 3 razy młodszej więc o czym mowa. Chyba że jesteś malwersantką która planuje przejąć połowę jego majątku, cóż.

Gość gość
jaki chooy ma mi dac 20 tys? jesli mowie ze pieniadze sa na 1 msc to nie chodzi mi o pieniadze jakiegos siuraka ale o to by kobieta byla bogata dzieki swojej pracy. jesssu.

Gość gość
Obecnie dążymy do osiągnięcia Centrum swojego Serca. Majowie zwą go Świętą Przestrzenią Serca. To ona już niedługo będzie nadawać prym wszelkiemu istnieniu. Nie rozum, nie siła i agresja związane ze strachem, tylko Serce. Miejsce, w którym umiejscowiona jest nasza Dusza, to dzięki Sercu jesteśmy połączeni z Matką Ziemią i naszym Wyższym Ja, które od teraz będzie prowadzić nas bezpośrednio. Ego ustąpi miejsca naszej Wyższej Jaźni i odtąd będzie kierowane przez nią.

Gość gość
Milosć czy pieniądze więc wyraźnie chodzi w tym pytaniu o wybór między związkiem z miłości a takim z rozsądku.

Gość gość
tiaa poleci taka jedna z drugą na kase a potem zbiera zniwo, a w sypialni to już w ogole najlepiej po ciemku, gratuluję.

Gość gość
nigdzie nie zostalo sformulowane w tym enigmatycznym pytanku czy chodzi o wybor miedzy zwiazkiem z milosci a dla korzysci finansowych. ja odebralam pytanie jako dokonanie wyboru tego co wazniejsze w zyciu. wiec jesli mialabym sie urodzic w takich okolicznosciach ze albo bede bogata , np. bede zarabiac 10 tys. miesiecznie, albo szczesliwie zakochana ale bez gwarancji na bogactwo, to mowie zdecydowanie ze wole bogactwo - dla mnie 120 tys zl na rok.

Gość gość
mam pieniądze a i tak c***j z tego:) takiej prawdziwej miłości jak z marzeń i tak nie ma więc też c***j:) reasumując wszystko c***j, a żyć trzeba:)

Gość gośćlaluna
kiedy bieda zaglada oknem,miłość drzwiami ucieka ha ha

Gość gość
Zdrowie, miłość, pieniądze w zrównoważonych proporcjach

Gość gość
Miłość, bo pieniądze sama potrafię zarobić.