Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VAngel

Nietypowe plamienie

Polecane posty

Gość VAngel

Witam kobietki! Szukam i szukam odpowiedzi na pytanie bo nie wiem co się dzieje... Jestem dwa miesiące po porodzie, miesiąc temu przestałam karmić (siła wyższa), okres dostałam 5 lutego... i krwawię do teraz. przez ciążą miałam przerwę w czasie okresu (np. 2-3dni normalnie, przerwa 12-14 godzin i znowu normalny okres)... A teraz krwawiłam normalnie przez 5 dni, a potem jakby obwitego plamienia i przerwa, plamienie - przerwa, plamienie - przerwa... Wizytę mam 20 lutego u ginekologa, ale proszę może któraś z was tak miała, denerwuje się troszku, a chce mieć mały zarys sytuacji, czy tylko za bardzo panikuję..

Gość gość
Po porodzie różnie bywa, idź do lekarza dla własnego spokoju, A z doświadczenia powiem ze ja miałam miesiączki jak w zegarku, co 28 dni i trwały 3- 4 dni, dziecko ma prawie 2 lata, a ja miesiączki od 22-28 dni i nigdy nie wiem ile będzie trwala i jak będzie obfita, bo czasem 2 dni i prawie nic, a innym razem tydzień się leje jak z kranu

Gość VAngel
Ale to plamienie mnie martwi bo nie jest słabe, i nieliczne skrzepy, boje się że mogło się nie zrosnąć do końca i że coś może być nie tak :/

Gość gość
U mnie w przychodni kobiety po pologu , do tego karmiące piersia wchodza do gina bez kolejki.

Gość gość
po porodzie różnie to bywa, poziom hormonów cały czas jest nieustabilizowany. Ja miałam też takie dziwne miesiączki po poprzednim porodzie, lekarz mi zapisał luteinę.