Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiaczki, test negatywny

Polecane posty

Gość gość

Czesc, chcialabym sie poradzić, moze któraś z was byla w takiej sytuacji jak ja. Dwa lata temu jeden stwierdził u mnie zespol PCO :( brałam leki hormonalne. Teraz wyglada to tak, na poczatku stycznia kiedy miesiączka spóźniają mi sie juz dwa tygodnie poszlam do innego ginekologa, okazalo sie ze pojawiła sie torbiel, dostalam duphaston, na drugi dzien przyjmowania leku pojawiła sie juz miesiączka, torbiel sie wchłonęła, leki mam jeszcze brac do marca zawsze od 16 do 25 dc, zeby zapobiec powstaniu nowej torbieli. I teraz pojawia sie problem... 18 stycznia mialam miesiaczke, wspolzylismy z mezem dzien przed spodziewana owulacja i trzy dni po spodziewanej owulacji bez zapezpieczenia, od 21 dc mam bole w podbrzuszu, kłucie jajnikow, podobny bol jak na miesiaczke, ale jednak inny, pojawił sie tez bialy sluz, to wszystko trwa do dzisiaj (30dc) jakies trzy dni temu rano w drodze do pracy strasznie mnie bylo niedobrze, ze mielam ochote wymiotować. Dwa dni temu powinnam dostac miesiaczke, co chwile mam uczucie jakby juz sie zaczęła ale jednak nie. Czym to jest spowodowane? Czy przy braniu duphastonu torbiel mogla sie znow pojawic i dlatego nie ma miesiaczki? Czy moze sa to objawy ciazy? Dodam ze dzisiaj robilam test i negatywny

Gość gość
We wczesnej ciazy czesto samopoczucie jest jak na okres. Ja tez biegalam co chwile sprawdzac czy dostalam bo wciaz mialam takie uczucie .Tyle ze u mnie test dwa dni po terminie okresu pokazal ciaze. Poczekaj jeszcze z dwa ,trzy dni i powtorz test, jesli wyjdzie negatywny poradz sie lekarza.

Gość gość
GOŚĆ A czeste oddawanie moczu, i wrazenie ze bardziej wyczuwają zapachy :o tez tak mialas ??

Gość gość
Tak, ale w bardziej zaawansowanej ciąży. Na poczatku czulam sie zupełnie jak na okres. Mam za soba dwie ciąże i w jednej wystapilo krwawienie implantacyjne ,w drugiej nie.

Gość gość
Ja wlasnie w ten dzien kiedy miala wystąpić miesiączka mialam dosłownie 3-4 czerwone kropeczki, do dzisiejszego dnia nic po za tym . Nie wiem jak to rozumieć :(

Gość gość
Wiec mozliwe ze byla to implantacja. Poczekaj i powtorz test jutro lub zrob test z krwi jak masz mozliwosc.

Gość gość
Dzisiaj badan negatywny. Nie wiem co sie dzieje