Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki jedynakow to straszne egoistki. Zal !!

Polecane posty

Gość gość

Biedne te samotne dzieci. Chetnie bym takiego smutnego jedynaka przygarnela pod swoj dach do mojej radosnej gromadki

Gość gość
To przygarnij z domu dziecka, tam pelno smutnych dzieci

Gość gość
Zaczynaja sie tematy psychopatki na temat matek jedynakow.Chyba autorka odstawila leki.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko , niestety nie zamierzam mieć dzieci już , i co jestem zła matka? Nie chcę mieć już dzieci ponieważ moi rodzice daleko mieszkają , mąż pracuje za granicą , a jego rodzice nie żyją plus mieszkam na nowym miejscu gdzie nikogo nie znam . Nie ma kto mi dziecka przypilnować jak no p mam wizytę do lekarza czy coś załatwić wszędzie na rękach z dzieckiem , katorgi przechodzę , plus nie mam warunków na drugie dziecko. Pieniądze są praca , ale nie mam jeszcze swojego własnego mieszkania

Gość gość
a skąd wiesz, ze jakis jedynak bedzie chciał sie bawić z jakaś hołotą?

Gość gość
Nawet nie odpisujcie jej bo to znowu ta nawiedzona,ktora wczesniej zakladala iles tematow o matkach jedynakow.

Gość gość
Wy sie nie wypowiadajcie bo pewnie jalowe jestescie i wiecej miec nie mozecie zazdrosnice

Gość gość
Co kogo obchodzi kto i ile ma dzieci? Ja chciałam dwoje to sobie zrobiłam dwoje. Ktoś chce mieć jedno i też jest ok. Haha ty będziesz komuś mówiła kto ile ma mieć dzieci...A mi twoich dzieci jest żal, że od początku mają ciężko, bo mają tak głupią matkę.

Gość gość
mam brata, z ktorym nie mam praktycznie kontaktu. Widzimy sie tylko na swieta kiedy przyjezdzam do PL. Zaden z nas nie dozy do tego, aby podtrzymywac wiezy rodzinne i to raczej sie nie zmieni. Czy czuje sie samotna? Nie.

Gość gość
P*****l się kretynko

Gość gość
(11:49);Musze cie bardzo zasmucic bo mam akurat dwojke chlopcow,ale zeby zakladac takie tematy to trzeba byc trzepnietym na umysle.

Gość gość
Jak masz dwojke chłopców to jestes niepelnowartosciowa. W.pelnej rodzinie jest corka i syn.

Gość gość
jestescie naprawde psychiczne, i ta co zaluje jedynakow bo ma piecioro i ta co musi miec kazda plec wsrod dzieci, najgorsze to okreslenie "parka", tak sie mowi jak ktos ma samca i samice (psa, kota, swinke morska) zeby mogly sie rozmnazac

Gość gość
(13:59);Ja ciesze sie z moich dwoch kochanych urwisow i nie interesuja mnie twoje chore wynurzenia.Jak ktos przed chwila napisal,niektore z was sa chore psychicznie albo zakompleksione bo bredza wiecznie o jedynakach albo plci dzieci.

Gość gość
autorko lecz się ja mam dzieci moja przyjaciółka ma jedno i wcale nie widzę żeby z dzieckiem było coś nie tak jesteś psychiczna :-o

Gość gość
z którego seminarium jesteś założycielu wątku i jak daleko masz jeszcze do wyświęcenia?