Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie fora jak to pokazują, że dla dzisiejszych kobiet nie warto nic poświęcać

Polecane posty

Gość gość

i się starać. Nie warto ich szanować, zabiegać o nie, wychodzić z inicjatywą, kupować prezenty, stawiać im czegoś, wiązać się z nimi, tworzyć relację, związek, wspierać ich, bronić. Po prostu są same roszczeniowe, zblazowane księżne, ze zrytym ośrodkiem nagrody, wymaganiami i wyrachowaniem na własną korzyść, chcą tylko by facet robił za ich bankomant, rozrywkę, ozdobę, wibrator i ochronę osobistą, jak facetowi coś nie wyjdzie, posypie mu się życie, firma, zbankrutuje, zwolnią go z roboty to można od kobiety oczekiwać tylko przeskoczenia na silniejszą gałąź. Jak można ładować w tak niepewną i niebezpieczną inwestycję swoje zasoby energetyczne i środki, skoro jest tyle sposobów na to, żeby ulokować te zasoby, rozwijać się i być szczęśliwym. Nigdy nie wiecie, czy właśnie przypadkiem nie umawiacie się z kafeteryjną koorwą, która tylko leży na sofie i nic nie robi, a wszystkich facetów, którzy nie są pod jakimś kątem idealni wyzywa od nieudaczników? Przecież i was będzie za takich miała, gdy wam cokolwiek nie wyjdzie.

Gość gość
To samo można powiedzieć o mężczyznach, jak kobieta nie może uprawiać seksu, to s********ją do innej, którą mogą traktować jak prostytutkę

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Ale zes sie chlopcze popisal tym wpis. Skoro tak nie warto nic dla kobiety robic to po jaka cholere potem topiki zadna mnie nie chce lub jestem samotny a chcialbym byc z kims. Nie staraj sie nie okaxij uczuc nie przytulaj sie do nich. Zyj s a czas pokaze czy jestes szczesliwy.

Gość gość
znowu ten największy forumowy przegryw z bólem doopy :O 🖐️

Gość gość
debilu, ty naprawdę myślisz, ze ktokolwiek czyta te twoje nudne wypociny? po chooy silisz się dzień w dzień na te pseudo-elaboraty i pieprzysz ciągle to samo? każdy ma cię w doopie, jesteś tu pośmiewiskiem, jeżeli jeszcze sobie tego nie uświadomiłeś 🖐️

Gość gość
Jestem kobieta wyzwolona. Jak nie masz kasy to sie nawet do mnie nie zblizaj. Fran/co/wa/te nieudaczniki precz!

Gość gość
Kolejny pokrzywdzony przez kobiety. Może nie szukaj partnerki na śmietniku, ale w jakimś wytworniejszym miejscu ☺ W relacjach międzyludzkich generalnie sprawdza się powiedzenie " jak dbasz, tak masz"☺

Gość gość
"Ogólnie rzecz biorąc, to życie każdej niewiastki sprowadza się do ciągłej walki o swój biologiczny interes (stąd właśnie wspomniane szmacenie facetów którym braqje cech alfa mejla - "zasługują" na karę z racji swej nieużyteczności dla samic) tzn. o zaspokojenie swych miałkich potrzeb czysto biologicznej natury; niczego więcej nie jestem w stanie się w kobiecych poczynaniach dopatrzeć" źródło tych pięknych słów: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=7111995&start=3990

Gość gość
14:15 To ty jesteś jedną z tych wytworniejszych kobiet? Jasne. Można poznać to po tekście: "szukasz nie tam gdzie trzeba", "kolejny pokrzywdzony przez kobiety". Iście oryginalne, świadczące o wyjątkowości. Eh...jest tak jak myślałem. Kobietom się tylko wydaje, że są inne, a wszystkie działają, jak automaty z tymi samymi programami. Ty pewnie też uważasz się za taką wytworniejszą niewiastę. Co nie?

Gość gość
14:15 P.S. No, ale użyłaś innych emotikonek, przynajmniej to Cię wyróżnia od pozostałych peezdozwierzaków, a to i tak bardzo dużo jak na kobietę. Poza tym to nic w tobie innego, jak widać.

Gość gość
Wracaj do braci samców i wypłacz się Mareczkowi jakie te kobiety są złe prawiku ••☺☺

Gość gość
Autor ma racje.

Gość gość
Problemy sa z kobietami nawet jak sie nie bylo z taka w zwiazku ale kobieta sie zakocha i chce czegos wiecej a jak sie ją odtraci to tez jest syf.a jak sie nie odtraci wejdzie z nią w zwiazek to i tak bedzie syf ale troche pozniej i z wiekszymi stratami.

Gość gość
kolejny automat powtarzający po swym "idolu" mareczku: chamie i prostaku, w dodatku brzydkim to ich forum to sami mizogini z mentalnością dresiwa, kulturą rasowego buraka ze wsi oraz zacofanymi, skrajnie prawicowymi poglądami, to ja już wolę lewicowych hipsterów i "pedałów" w rurkach od takich zacietrzewionych drecholi, szczerze mówiąc

Gość gość
Haha zawodowo jestem chirurgiem. Z tego tez powodu tylko anonimowo moge wyrazac swoje opinie o kobietach. W realu lekarzowi nie wypada.

Gość gość
"Skoro nikt nie czyta tych elaboratów to skąd wiesz, że to ja. smiech.gif Jednak kobiety na bakier z myśleniem logicznym od zawsze. " DEBILU, po samym tytule i po pierwszym zdaniu widać iż to ty 🖐️

Gość gość
kobiety to koorfy

Gość gość
co wy robicie na babskim forum skoro tak nas nienawidzicie?

Gość gość
To ja pisałam o pokrzywdzonym przez kobiety. Wiem, jak to wygląda, koledzy się skarżą, że wszystkie nie takie jak trzeba, a sami robią głupoty w sumie.Chcą sobie coś układać z dziewczyną, bo przypadkiem po pijaku było miło, w jakimś klubie. Zarywają do byle jakich imprezowiczek, którym poważny związek i rodzina nie w głowie, sami nie wiedzą czego chcą konkretnie. Jak jakaś oczekuje wyznań i deklaracji to też jest źle, bo nie jest jeszcze gotowy. Dobrze jest wiedzieć, czego się chce w życiu, a jak widzę, macie z tym problem

Gość gość
Ty człowieku jesteś uzależniony od internetu, nie ma dnia żebym nie widziała twojego tematu na kafeteri. Robisz w ogóle cokolwiek w życiu, uczysz sie, pracujesz gdzieś czy całe dnie trolling?