Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

donos

Polecane posty

Gość gość

hej moja szwagierka wyrzadzila mi duzo krzywdy, mieszala w malzenstwie mowiac klamstwa o mnie i mezu, omalo zesmy sie nie rozstali przez nia, doszlo juz do zlozenia papierow o rozwod Ale na szczescie wyszly na jaw jej matactwa Niedawno trafila mi sie okazja do zemsty - szwagierka ma dlugi, spore, sprawa u komornika, donioslam mu, gdzie ona mieszka, gdzie pracuje i w jakim banku ma konto czy zle zrobilam ?

Gość gość
zemscilas sie i mialas do tego prawo tez bym tak zrobila A ktos o tym wie ?

Gość gość
tak to byla zemsta, nie zaluje I tak nie rowna sie to krzywdzie jaka wyrzadzila mi i mezowi Nikt nie wie, tego jestem pewna :) Mam nadzieje, ze ten komornik ja wykonczy finansowo

Gość gość
No to ciekawe co wymysli w rewazu?otruje twoje dzieci?jak jej palma odbije to mozesz sie wszystkiego spodziewac.

Gość gość
nic nie wymysli, bo nie wie i sie nie dowie Tak to zrobilam, ze nikt sie nie dowie nigdy A komornik informacje wzial, podziekowal i nie itneresuje go nic wiecej ;)

Gość gość
Reczne pismo czy wydruk z kompa? Jak reczne pismo to jak sie postara to obejrzy je.

Gość gość
sladu nie ma, telefoniczna rozmowa :D i mail z zaszyfrowanej strony

Gość gość
no i konflikt z nia mialam pare lat temu wiec to nie jest na goraco Nie mam z nia zadnego kontaktu juz, nie domysli sie w zyciu, ze to ja Jeszcze w inny sposob jej robie klopoty, tez dyskretnie,psuje jej relacje z siostra delikatnie robiac zamet raz na jakis czas tajnie :D mogla mi nie wchodzic w droge :D

Gość gość
moglaby sie postarac zeby stracila prace ale nie wiem czy to juz nie bedzie przesada