Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam, kochalam sie z partnerem, ale uzywalismy prezerwatywy i nic sie z nia nie stalo. Okres mam nieregularny ale przez ostatnie 2 miesiące dostałam w 29 dzien. Zwykle dostaje w 28-32 dzień. Dziś jest 36 dzień a okresu nie ma. Bola mnie plecy na dole i pobolewa troche podbrzusze ale inaczej niz na okres, wydaje mi sie ze kluja mnie jajniki, od kilku dni mam bialy śluz, czy to mozliwe zeby az o tyle przesunely sie dni płodne? Boli mnie tez głowa, troche mi nie dobrze i lekko mnie wysypalo jak zwykle przed okresem, piersi tez trochę mnie bolą. Od 2-3 tygodni zaczelam cwiczyc w domu, a wczesniej nie mialam zbyt duzo ruchu, czy to moze miec wplyw? Klocilam sie tez z partnerem przez kilka dni i mialam trochę stresu zwiazanego z egzaminami. Bardzo sie boje i stresuje ze moge byc w ciazy pomimo zabezpieczenia, czy to mozliwe?

Gość gość
Teoretycznie jest taka mozliwosc bo zadna antykoncepcja nie jest 100 % . Zrob test i jesli bedzie negatywny umow sie do gina bo moze masz jakies zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Możesz. Ja ci pozwalam.

Gość gość
OJP, mamy XXI wiek, dostęp do wiedzy, a tu pytanie na poziomie gimbazy. O testach nie słyszałaś? Skąd mam wiedzieć, czy jesteś w ciąży, mam ci z fusów powróżyć?

Gość gość
Ja się zgadzam, możesz być!