Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmonika a

Krwawienie podczas ciazy wczesnej

Polecane posty

Gość gośćmonika a

Witam dzis niespodziewanie zaczelam krwawic objawy sa takie jak krwawienie miesiaczkowe bol brzucha nie jest b.mo ny tylko tak boli jak podczas miesiaczki martwie sie poniewaz zrobilam test I jestem w ciazy ginekolog wykryl tez na usg pecherzyk w macicy . Boje sie ze poronilam inny lekarz kazala Robic badania krwi

Gość gość
Nie ma to jak pytać na kafe zamiast jechać na ip

Gość gość
No i po co ma tak szybko jechać? Ewentualnie możesz brać progesteron (luteinę/duphaston) oprócz tego nic nie można zrobić na takim etapie poza czekaniem.

Gość gość
Ja miałam krwawienie w terminie miesiączki, niezbyt silne. brałam duphaston. Możesz się udać do jakiegoś lekarza po receptę.

Gość gość
Po co ma jechać? Choćby po leki, poza tym każde krwawienie w ciąży należy skonsultować z lekarzem

Gość gość
17:21 Ale co ma konsultować, chyba że już po wszystku, a jak pęcherzyk jest w macicy to i tak można tylko czekać, ewentualnie trafić na lekarza, który bez pewności da leki na wyczyszczenie...(kuzynka dostała takie zalecenie, nie zgodziła się...i ciąża się rozwija). Jak nie masz tego progesteronu to konsultuj, jak masz to i lekarz mic więcej nie ma

Gość gość
Niech siedzi w domu i czeka, a luteine czy duphaston kupi sobie w kiosku