Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mężczyźni myślą o małych piersiach?

Polecane posty

Gość gość

1 pytanie Jakie to małe piersi według was i jak wygląda dla was "płaska" kobieta. (Możecie podać rozmiar ale pełny np 70A, pokazać zdjęcie lub przyrównać do czegoś np do jakiegoś owocu :) ) 2 pytanie Co myślicie o małych piersiach? X Pytania są kierowane do mężczyzn ale z chęcią przeczytam również opinię kobiet.

Gość obecny
to kobiety się same nakręcają z wielkością tzytzków ! - w związku z kobietą wielkość tzytzków nie jest istotna, jest milion ważniejszych spraw niż tzytzki

Gość gość
Dla mnie to bez znaczenia. Liczą się inne cechy. Piersi im większe za młodu tym dłuższe na starość.

Gość gość
myślę że mogę wyruhać wiele różnych kobiet o różnej wielkości cyckach

Gość gość
to kwestia mało znacząca. właściwie dodatek do wielu wazniejszych cech charakteru i wyglądu kobiety. właściwie to ja nawet wolę małe od jakichś wielkich zwisów ...(fuj)

Gość obecny
sutki mają ogromne znaczenie w czasie 'kochania' i kopulowania , gdy sutki 'zmienne są w swoim zachowaniu' to całowanie sutków stanowi ogromną przyjemność a kindybał wchodzi w vagine ze zdwojoną siłą i tak to wygląda obrazowo

Gość gość
Byle nie AA. Z wiekiem wiekszy wiotczeje i spływa pod pachy. Komu kobieta z sutkami pod pachami... Ważne też żeby były jednakowe i nie śmierdziały potem.

Gość gość
Up

Gość gość
małe mi nie pasują ani wizualnie ani podczas pieszczenia. lubie mieć wtedy pełne dłonie :) moja dziewczyna ma duże C, dla mnie są idealne.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "duże C" nie istnieje taki rozmiar

Gość gość
ja tez już chciałam wziac pożyczke na operacje za 10tys zlotych ale sie przestraszyłam ze lekarz cos spieprzy i bede kaleką znajoma zaproponowła mi ten suplement http://allsh.net/wiekszepiersi i powiem wam szczerze jestem zadowolona wydałam moze 800zł ale jest super orgazm lepszy partner zadowolony

Gość gość
to samo co wy myślicie o małych penisach, akceptujecie u ukochanych ale marzycie o dużych.

Gość sponsorwane
Reduktor tłuszczu już w Polsce, sprawdź ile możesz zrzucić...