Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość AnonimowaHarcerka

Proszę, o radę. Czy ja nadal mu się podobam?

Polecane posty

Gość AnonimowaHarcerka

W skrócie: Od ponad roku podoba mi się chłopak z klasy. W te wakacje zaczęliśmy razem pisać (pisaliśmy codziennie przez 3 mies) i na początku roku jak byliśmy sami podszedł do mnie  powiedział mi że mu się podobam,  ja oczywiście że on mi też ^^ Mówił mi że podobam mu się od bardzo dawna, zaprosił mnie na spacer, było super ale pisał na fb kilka razy dziennie, pisał komplementy, a w sql tylko zwykle "cześć''...ç mu powiedzieć, że chce z nim rozmawiać i spotykać się niz tylko pisać ale coś nie wyszło i przestał się do mnie odzywać. W ciągu 3 kolejnych miesięcy 2 razy próbowałam z nim to wyjaśnić, nie chciałam naciskać. Powiedzial że chce żeby było jak jest. Przez cały czas  udawał że nie istnieje ale widziałam że się na mnie patrzy. Bolało bardzo. Nie wiedziałam i nie wiem czy dalej mnie lubi. Jego najlepszy kolega często się do mnie odzywa i wydaje mi się że jest wtedy zazdrosny.  Ostatnio w sql na tenisie stołowym  powiedział mi, że chce ze mną zagrać. Zdziwiłam się. Głęboko popatrzył mi się w oczy. To było tydzień temu, teraz przez 2tyg mamy wolne i nie wiem co robić. Napisać do niego? Jest to typek "odludka", nieśmiały chłopak. Moje kol często się z niego śmiały ze względu na wygląd:( czy ja mu się nadal podobam? Dzięki, jeśli przeczytałeś/aś

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować