Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kloss

Czy Ona mi wybaczy ? Jak było z Wami?

Polecane posty

Gość Kloss

Witam, od niecałego miesiąca byłem w związku, układało nam się wszystko super, po 3 tygodniach bardzo ją zawiodłem moim zachowaniem, tak, że straciła do mnie nadzieje i czuje do mnie odrazę. Do tego moje wiadomośc***isane podczas ogromnego dobicia psychicznego i pod wpływem wielkich emocji jeszcze bardziej ją odrzuciły ode mnie. Wcześniej bardzo jej na mnie zależało, dała mi znać, że jej poprzedni partnerzy do mnie nie mają nawet porównania i chcę być ze mną na zawsze. Czy są szanse, że mi wybaczy i będzie chciała do mnie wrócić ? Przeżywaliście coś podobnego u siebie ? Jeśli tak, to jak długo trwało to oczekiwanie na przebaczenie ?

Gość gość
Juz po 3 tygodniach kryzys? Straciła zaufanie? Chłopie daruj sobie, szybko pokazałes prawdziwą twarz, dobrze dla dziewczyny, że tak szybko to się kończy.

Gość Kloss
No piszcie jeszcze coś, ktoś z Was przeżył coś takiego ? Jak to się skończyło ?

Gość gość
a moze Emme? Alez ona by fajni wygladala w w bieliznie :) Nie chce juz polki pogudzcie sie z tym

Gość gość
napisze .....jesli sie naprawde zawiodla to Ci nie wybaczy,tzn moze i wybaczy ale juz bedzie dla Ciebie inna,niestety

Gość gość
ale to zalezy od wielu czynikow....i od kobiety rzecz jasna,nie chce mi sie teraz ich wypisywac

Gość gość
nie wiem o co Wam poszło , bo piszesz ogólnie i oczekujesz ,że każdy z nas się domyśli :D

Gość gość
polskie gowno kto mi wyjezdzil paliwo w aucie i uzywal. w pon bede chcial zobaczyc monitoring z kamer wiec wiecie

z reguły nie wybaczają, a póżnie okazuje się, ze z tą winą to różnie