Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laserowe usunięcie pieprzyka

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o usunięciu laserowym pieprzyka z twarzy mam go koło nosa i strasznie go nie lubie

Gość gość
ktos byl na jakims laserowym zabiegu i ponos smierdzi scietym bialkiem.

Gość gość
ja miałam usuwane /prądem/ nie bolało az tak takie ukłucie komara x 5 do wytrzymania koszt niewielki efekt trzymał sie

Gość gość
Ile zapłaciłaś i gdzie miałaś tego pieprzyka duży był

Gość gość
za sztukę 75 a jak więcej to licza po 50 na twarzy i brzuchy nie był mea duzy ale wkurzał super szybko prawie bezbolesnie strupek był 7-8 dni po zabiegu takie ślad zasinienie kilka -mcy teraz śladu nie ma nie wiem gdzie wogóle było to robione ponoć sa takie przypadki ze trzeba powtórzyc ale u mnie tego nie było polecam

Gość gość
Dziekuje za informacje mój mąż jest bardzo przeciwny żebym wogóle go usuwała z jakiego miasta wogóle jesteś

Gość gość
Wrocek kosmetyczka powiedziała że bez badań nie powinno sie ruszać żadnych pieprzyków ale znakomita większość to tzw włókniaki które usuwa sie z powodzeniem prądem

Gość gość
Takie zabiegi trzeba robić w profesjonalnym zakładzie kosmetycznym. Ja chodzę tu www.imageszczecin.pl na depilację i na manicure i z tego co widziałam to jaką takie zabiegi w pakiecie.

Gość gośćpieprzna
Z twarzy to raczej laserem(płatny) bo nie ma przebarwienia po usunięciu. Robiłam to wiem. A na plecach to prądem u chirurga na nfz. Ani jedno ani drugie nie boli. Po prądzie ładnie się wygoiło ale były plamki jak po oparzeniu. Po roku już ich prawie nie ma.

Gość gość
jakich badan?na badanie sie przeciez wysyła usuniętego pieprza.

Gość gość
ja usuwałam z szyi,chirurg ciął skalpelem,bolało tylko znieczulenie jak kłuł,samo cięcie nic,potem jak znieczulenie pusciło tez nic nie bolało.polecam:)moge robic kucyka i nie wstydze sie wstrętnego ''czarnego cycka'';P

Gość gość
Ja usuwałam pieprzyka na twarzy, przez którego miałam od dawna kompleksy. Usuwał mi go Dr Aleksander w Klinice Dr Legrand metodą laserową. trwało to 15 minut, a efekt na całe życie! Jestem zachwycona, efektami zabiegu :)