Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komentarze na temat odzywiania w ciazy

Polecane posty

Gość gość

jestem juz na granicy wytrzymalosci. jestem w upragnionej ciazy, swiadoma co moge a czego nie. niestety od tesciowej i znajomej ciagle slysze komentarze na temat mojego odzywiania w ciazy. dbam o to zeby jesc zdrowo, ale mimo to przy kazdej rozmowie jestem rozliczana z tego co jem. musze tlumaczyc co zjadlam i co mam zamiar zjesc. po mojej spowiedzi dodatkowo porady- jedz wiecej pietruszki, zupa to za malo itp itd. uwagi, ze powinnam jesc wiecej w ich rozumowaniu za dwoch. podam moje dzisiejsze menu, do ktorego tesciowa oczywiscie musiala sie przyczepic. sniadanie- 2 kanapki z wedlina i pomidorem+ twarozek z cebula, drugie sn- koktajl owocowy- banany truskawki, kiwi, obiad- zupa z soczewicy (gesta z miesem :p) , kolacja dwie kanapki z pasztecikiem i pomidorem + koktajl z selera naciowego, ogorka i jablka. w miedzy czasie zjadlam loda.

Gość gość
Kochana potem będziesz rozliczania z tego jak karmisz dziecko......znam to mam jedną taką znajoma która zagląda mi w koszyk w sklepie i wypytuje co to i po co to kupuje ze tamto jest lepsze i zdrowsze od tego.......a jak raz zobaczyła moja córkę z lizaczkiem to się nasluchalam........

Gość gość
a ile ja sie naslucham na temat slodyczy w ciazy... oczywiscie pytanie takze co jutro na obiad, bo sama zupa dzis za malo. jak odpowiedzialam, ze pizza nagle cisza. od razu musialam dodac, ze domowa zeby nie bylo, ze truje dziecko;/ a i oczywiscie pytania o to co robie- co robisz? lezysz? czyli odpowiedz juz sama za mnie ma gotowa. kiedy dowiaduje sie, ze robie wiecej niz powinnam od razu uwagi, ze powinnam sie oszczedzac, chociaz moja ciaza nie jest zagrozona;/