Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co bylibyście w stanie zrobić dla kobiety, którą kochacie "do szaleństwa"?

Polecane posty

Gość gość

Faceci, co bylibyście w stanie zrobić dla kobiety, którą kochacie, ale tak "do szaleństwa"?? Piszcie co najbardziej szalonego kiedykolwiek z takiej miłości "do szaleństwa" zrobiliście, macie zamiar zrobić lub co bylibyście w stanie zrobić. Jak się objawia u Was te zakochanie "do szaleństwa"? Jakie są Wasze pierwsze skojarzenia?

Gość gość
Mój facet zrobi dla mnie wszystko :classic_cool:

Gość gość
nawet zye swoje goffno

mój ojciec to chyba szczyt romantyzmu BO WYTRZYMUJE JUŻ Z MOJĄ UPIORNĄ MATKĄ ponad 30 lat. uwierzcie mi, że to ostro popiertolona decyzja, i Wasze ballady pod balkonem, zadlużanie się na prezenty czy wysikanie zimą przy wszystkich imienia ukochanej na śniegu, w ogromnym formacie na starym rynku waszych miast tego nie przebiją

Gość gość
21:44 Pytanie było właściwie skierowane do facetów. ;) Nie pytam kobiet o ich "pobożne życzenia" ;) Ale jak już to kobiety możecie napisać, co takiego najbardziej szalonego i romantycznego zrobili dla Was zakochani w was faceci.

Gość gość
Zostałbym z nią całe życie gdyby chciała.

Gość współczesny Romeło
ja napisałbym nawet smsa i to pierwszy

Gość gość
Tak sie zawsze tez nad tym zastanawialam. I wiem, ze pytanie do facetow ale co mi tam, wtrynie sie :P Ja bym na pewno nie zrobila "wszystkiego", w zasadzie to jak pomysle to calkiem niewiele. Ze np takie oddanie nerki. Nie oddalabym. A rodzinie (mam na mysli te najblizsza, nie mam duzej) bez wahania (i nie tylko nerke). To przepadek ekstremalny. Ale nie oddalabym mu swojego domu, nawet polowy. Baaaaa, nawet kompa bym nie oddala. A co lepsze to szczoteczki do zebow tez nie. To tak sie zastanawiam czy wg takich standardow to ja go w ogole kocham...?

Gość gość
To ja Wam napiszę, co zrobił kiedyś mój były już facet, gdy chciałam od niego odejść. Pracowałam wtedy w drogerii i dziennie po przyjściu do pracy czekała na mnie jedna czerwona róża. Kiedyś wracałam z pracy i po wejściu do klatki schodowej miałam pod nogami co krok czerwoną różę, na każdym schodzie była róża a na końcu siedział on z różą w zębach. Innym razem z bukietem kwiatów przed blokiem, gdzie wszyscy sąsiedzi byli na balkonach, bo ciepło było wtedy umknął z bukietem róż i wyznał mi miłość. Gdy przyszłam do domu czekał na mnie drugi bukiet z listem. Potem mi się oświadczył, ale odrzuciłam i pogoniłam go.

Gość gość
*uklęknął

Gość gość
wszystko

Gość gość
czego go odrzucilas?

Gość gość
dla niego zrobilabym wszystko.

Gość gość
Zupę pomidorową.

Gość gość
Tego, że jak to poznałam był normalnym, zakompleksionym trochę chłopakiem a gdy zaczął być ze mną odwaliło mu na głowę. Kazał mi się ubierać w kiecki ledwo zakrywające dupę, 3 razy w tygodniu siłownia, pozostałe basen i kazał mi popierdalać na szpilkach tylko, pazury, makeup, stringi na plażę i miał radochę, że inni się ślinią. Miałam dość. Powiedziałam, że jak szuka lalki Barbie to niech sobie gotową znajdzie. Kiedyś mi napisał, że jedzie po mnie i że mam ładnie się ubrać i pomalować no to ja najgorsze ciuchy, stare dżinsy, adidasy, nie pomalowałam się, to gdy przyjechał stwierdził, że tak ze mną nigdzie nie idzie. Ok. Potem mu tak dziennie robiłam, to stwierdził, że póki o siebie nie zadbam nigdzie ze mną nie wyjdzie. Robiłam to specjalnie. Zaczęłam umawiać się z kim innym to przyleciał na klęczkach i z płaczem. Pogoniłam go dlatego właśnie, że skoro leci na sam wygląd to nara. Teraz ma jakąś maszkarę, której nawet najlepsze ciuchy i makijaż nie pomoże.

Gość gość
22:28 Szczyt odwagi. :D Bo wielu to i tego nie jest w stanie wykonać ze strachu i nieśmiałości. ;)

Gość gość
niestety najgorsze- czyli odejście od dzieci i żony. Tylko Ona ma zasady.

Gość gość
Odwiesilem na kołku sutanne...

Gość gość
Serio?

Gość gość
Tak. To już 8 lat i nie żałuję

Gość gość
a powinienes

Gość gość
a ja bym mojemu oddała nerkę ,bez niego nic by nie cieszyło

Gość gość
gość wczoraj Dobre z tą różą w zębach. Przynajmniej próbował Cię skruszyć. :D Bardzo romantycznie :D No i te wysikanie zimą na śniegu imienia ukochanej w wielkim formacie to mnie rozbawiło :D Wyobrażam sobie takiego pijanego, wesołego, chwiejącego się na nogach faceta, który trzymał całą noc siuśki specjalnie na tę okazję i wysikał np. .... Małgorzata :D albo np. .... Katarzyna :D Faceci to jednak czasem potrafią być kreatywni i pomysłowi, gdy chcą zrobić na kobiecie wrażenie :D Macie jeszcze jakieś zwariowane wspomnienia??

Gość gość
Nic. Bez przesady, żeby latać za jakąś babą.

Gość gość
12:37 Ale z Ciebie nudziarz bez polotu :P;) Po prostu chyba nie byłeś jeszcze nigdy zakochany "do szaleństwa". Bo naprawdę można wtedy dać się ponieść emocjom i zrobić coś szalonego, zwariowanego, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę. :) Ja coś takiego szalonego raz zrobiłam. Jego uśmiech wynagrodził mi wszystko :D Warto było się trochę wygłupić dla tego widoku :D Jak zobaczyłam, że się uśmiecha to myślałam, że odlecę :D Miło czasem powspominać. :)

Gość gość
zmienić swoje życie, postawić ją na pierwszym miejscu, traktować jak księżniczkę dbać aby była szczęśliwa

Gość gość
13:44 a skąd ty wypadłeś? z której bajki? ile masz latek?

Gość gość
25 a ty?

Gość gość
WIEM CO CHCE!!! Zerznac jej wszystkie kolezanki!!! Myslicie ze sie ze mna nimi podzieli?? Jak bedzie jakis trojkato czworokat wchodze w to!!!

Gość gość
faceci nic nie sa w stanie zrobic dla kobiety