Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nienawidzi mojej matki

Polecane posty

Gość gość

I to przeze mnie.... Niedawno dowiedział się,że wzięłam sporą pożyczkę bez jego wiedzy. Wściekł się i powiedział że na pewno wysłałam te pieniądze mamie. Ale to nieprawda. Wrzeszczał żebym nie zaprzeczała więc dla świętego spokoju powiedziałam że wysłałam jej. W rzeczywistości te pieniądze wydałam na spłatę innych zobowiązań. On nigdy nie cierpiał mojej mamy ale teraz nie chce o niej słyszeć,nie pozwala mi do niej dzwonić i w ogóle dostał na jej punkcie wścieklizny. Boli mnie to,tym bardziej że to ja jestem temu winna. Moja mama jest cudowną osobą i nie zasługuje żeby ją nienawidzić. Co robić?

Gość gość
Powiedzieć PRAWDĘ.

Gość gość
zmienić faceta !

Gość gość
On mnie nie chce słuchać już. Wbił sobie do głowy swoje widzimisię i teraz ma uciechę że może jawnie na nią najeżdżać.

Gość gość
Zmienić nie tak łatwo. Mamy córkę,chcę żeby miała pełną rodzinę bo ja takowej nie miałam :(

Gość gość
ma uciechę że może jawnie na nią najeżdżać. X I Ty mu na to pozwalasz? Jakaś Ty głupia. Faceta bym zmieniła i to raz-dwa!

Gość gość
zabrania Ci? :D :D :D nie mam wiecej pytan :classic_cool:

Gość gość
zaciagnelas pozyczke, wydalas na siebie i zwalilas wine na matke. jestes falszywa szmata:(

Gość gość
Masz rację....

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam tak chorej sytuacji ....Jak można za plecami męża wziąć jakakolwiek pożyczkę nie uzgadniając tego z nim wcześniej i do tego jeszcze kłamać !?Jestes obrzydliwa kłamczucha i doskonale rozumiem twojego męża ...ja bym cie pogoniła za te twoje podwójne kłamstwo ,jak ty chcesz budować szczery związek ?Ja jestem od 20 lat z moim mężem i taka sytuacja nigdy nie miała miejsca i często na ten temat z mężem rozmawialiśmy ze żadne z nas by nie podjęło same ,takiej decyzji bez wcześniejszego przedyskutowania

Gość gość
Idz do banku po następną pożyczke a całą tą kase daj wróżce niech ci przepowie co masz zrobić tylko nie zapomnij zanim do niej pójdziesz to najpierw wyślij jej sms o treści PRZYSZŁOŚĆ