Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaaga12

Mój były wybrał brzydszą

Polecane posty

Gość gość
Żaden facet nie zwiąże się z kobietą która mu się nie podoba, a nawet jeśli trafi się na takiego kretyna to raczej będzie ją ukrywał przed znajomymi, a skoro się jej nie wstydzi to chyba jasne że ona mu się podoba.

Gość kkaaga12
No pewnie mu się podoba, ale jest brzydsza :D. Wygląda na taką zmęczoną życie,, ciężką feministkę. Dużo miłości wszystkim życzę! :).

Gość gość
I to jest właśnie najpiękniejsze w miłości...że uroda, a raczej jej brak, nie liczy się. On ją po prostu kocha :-)

Gość gość
a ja mam zielone uszy :D.

Gość gość
To najwyższy czas je umyć :-)

Gość gość
Może i jesteś ładna, jak to napisałaś 'powyżej przeciętnej', ale za to duszę masz obrzydliwą, zero klasy, zero empatii, jesteś strasznie płytka. Wygląda na to, że jedyne co możesz zaoferować mężczyźnie, to uroda, ale pamiętaj że ona przemija. Poza tym, zawsze, ale to zawsze znajdzie się ŁADNIEJSZA od Ciebie. Przykro czytać Twoje komentarze, widać co dzisiejsze media robią z ludźmi, a w szczególności z kobietami. Trochę pokory by Ci się przydało.

Gość gość
Do Autorki. Wniosek jest taki, że ładna buzia mu nie wystarczała. Jest takie stare powiedzenie - z ładnej miski nie zawsze można się najeść. Jeśli jest dojrzały - to poza buzią, cyckami i tyłkiem patrzy też na umysł, osobowść. Na początku faceci często lecą "na ciało, na seks" z czasem zaczyna się poznawanie duszy i osobowść - i wtedy może być tak jak u Ciebie.

Gość gość
Lize rany

Gość gość
Przy brzydszej nie musi się starać bo to brzydsza się stara i przeczeka ból a jak się trafi ładna to odejdzie; brzydsze to zawsze jest koło ratunkowe, chyba, że mu się juz nie chce nic z rozpaczy to na siłę będzie tkwił z brzydsza bo mu tak wygodnie.

Gość gość
pewnie, że liże rany. Jeśli po rozstaniu nie mierzysz wyżej, to znaczy, że potrzebujesz podreperować ego i stanać na nogi, a to znaczy, ze na razie optymalizuje. jesli jestes bardziej urodziwa, to znaczy, ze jej mniej pożąda, a to znaczy, ze zawsze bedzie się ogladał za "lepsza", albo zdziadzieje. jego wybór.

Gość gość
Może być brzydka dla ciebie, ale tobie nie musi sie podobać. Twój były ja roocha co noc