Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie,prosze jak sie zabezpieczyc przy obfitym okresie aby przespac noc bez niespodzianek?

Gość gość
podpaski ze skrzydełkami z wieloma kropkami 5 max tzw . noc pozdrawiam

Gość gość
kup sobie majtki chlonne dla seniorow , powiaznie mowie ja tak robie zawsze i nie mam niespodzianek na przescieradle ;) ubieram tylko na noc

Gość gość
Troche byloby mi glupio przed mezem w takich majtkach.

Gość gość
Bardzo ci wspolczuje,bolesne i obfite miesiaczki to najgorsze co moze spotkac kobiete.Utrzymanie higieny i czystosci w te dni jest nielatwe pomimo tak duzego wyboru roznorakich podpasek,tamponow i innych srodkow higienicznych nie zawsze udaje sie co zabezpieczyc przed plamami na bieliznie czy poscieli. Ja najczesciej w ciagu dnia uzywam podpasek maxi ze skrzydelkami najwazniejsze aby byly chlonne,ale i tak przynajmniej w moim przypadku zmieniam je srednio co godzine,gorzej gdy jestem w pracy gdyz nie zawsze mam mozliwosc pojscia do toalety wiec dluzsze noszenie podpaski jest niekomfortowe. Na noc uzywam podpasek ze skrzydelkami,,na noc,,ale zawsze podkladam na przescieradlo nieprzemakajacy podklad bo i tak sa plamy,zawsze tez uzywam starszych znoszonych majtek,bo plamy zazwyczaj trudno doprac.

Gość wiedza tajemna
Tampony powodują RAKA, nie używać bo są pełne chemii

Gość gość
Zaciążyć