Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie wcoorviają feministki

Polecane posty

Gość gość

Które oburzają się tym że facet, który miał wiele kobiet uważany jest za macho a kobieta nazywana jest coorvą. Jest tak dlatego, że kobieta nie robi pierwszego kroku, proste? Proste

Gość gość
Nie, jest tak dlatego, że niektórzy faceci są j*******i i wydaje im się, że mogą wszystko. Otóż nie.

Gość gość
A ja znałem jedną fajną feministkę. Eh.

Gość gość
Wogóle za pobłażliwie podchodzi się do puszczalskich kobiet. Powinny być gnojone na każdym kroku i wszystkie ich wybryki powinno się opisywać na portalach społecznościowych.

Gość gość
ludzie wy nie wiecie co to jest feminizm,głosowanie wynagrodzenie prawa społeczne ,ile razy tłumaczy się i dalej swoje dzieciarnia

,głosowanie = zamordyzm. co to będzie jak gdzieś głosujących mężczyzn będzie WIĘCEJ, popełnią zbiorowe samobójstwo? jakim trzeba być debilem, by wierzyć, że ilość jest ważniejsza od płci x wynagrodzenie - czyli co? każdy powinien mieć takie wynagrodzenie, na jakie zasłuży sobie na rynku, a rynek Z NATURY rzeczy nie patrzy na parytety, tylko na płeć. kobieta wychodzi gorzej w męskich, a facet w żeńskich zawodach, więc nie mogą być tak samo opłacani. to tylko jedna z kwestii. x prawa społeczne x do aborcji? do k****enia? x ech, i ta straszliwa hipokryzja i szowinizm feministek, głosowanie na kogoś, bo jest kobietą, tworzenie sztucznych barier między płciami no i zmuszanie każdej kobiety do bycia progresywną puszczalską suczą. aha i na koniec - nie jesteś lesbą=nie jesteś feministką. miej honor i nie uzależniaj się od patriarchalnego samca seksualnie. to poniżające, ten władczy zdobywczy penis w Twojej uległej pochwie. tylko lesbijstwo przyniesie Ci wyzwolenie, więc praktytkuj to, a tych samców drani zostaw normalnym kobietom.

Gość gość
nie wiem co ty pieprzysz ale jeśli nie jesteś feministką to nie studiuj nie pracuj i nie głosuj ale ty podobno z domu nie wychodzisz więc może u ciebie to się sprawdza tylko nie wiem z czego żyjesz broken

Gość gość
i nie jestem lewactwem wręcz przeciwnie ,feminizm to podstawowe prawa kobiet,a nie żadne lesbijki czy władczośc ,to wymysły jakichś idiotek,jestem kobieca i lubię być uległa wobec mądrego samca ,mogę sobie głosować i mogę być politykiem ,mogę siedzieć w garach i rodzić dzieci mam wybór

Gość gośćkom
te lesbijskie Feminy ostre jak chłopy to pomyłka ale one sa zupełnie nieważne ,psiczą tylko głupimy pyszczkami,chodzi teraz o coś innego,kobieta ma wnieść do świata decyzji swoją naturalną opiekuńczość i większą czułość dla stworzeń,mamy na myśli te mądre,mniej wojen większa troska lepsze decyzje nie tylko kierowanie się testosteronem i walką ,to co najlepsze obu płci połączone we wspólnym interesie

gość dziś nie wiem co ty pieprzysz ale jeśli nie jesteś feministką to nie studiuj nie pracuj i nie głosuj ale ty podobno z domu nie wychodzisz więc może u ciebie to się sprawdza tylko nie wiem z czego żyjesz broken x a to niby dlaczego? feministki-marksistki KAŻĄ pracować, żeby wyrwać kobietę z domu. nikt nikomu nigdy w historii pracować nie zabraniał! x gość dziś i nie jestem lewactwem wręcz przeciwnie ,feminizm to podstawowe prawa kobiet,a nie żadne lesbijki czy władczośc ,to wymysły jakichś idiotek,jestem kobieca i lubię być uległa wobec mądrego samca ,mogę sobie głosować i mogę być politykiem ,mogę siedzieć w garach i rodzić dzieci mam wybór x :D :D wszystko mogę mogę mogę! dlaczego społeczeństwo ma się na to godzić? do wojska też pójdziesz? x

Gość gość
nieskonczyła sie zima a już 5 punktów dyskryminacji kobiet w tvn

Gość gość
Statystyczny polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka. Paradoksalnie jednak to mężczyźni muszą o 5 lat dłużej pracować na swoją emeryturę. (sic!). Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia. Urlopy macierzyńskie są praktycznie tylko dla kobiet. Mężczyzna nie może pożalić się nad sobą, bo zostanie to odebrane jako jego słabość. Stosunek seksualny z nieletnią jest taktowany jako najgorsze przestępstwo, przyjęło się, że ******ie małej dziewczynki praktycznie jest gorsze niż zabicie jej, gdy kobieta molestuje małego chłopca, jest to odbierane jako nagroda dla niego(przecież te gimbusy myślą tylko o sexie prawda??). Chesz pracować w burdelu jako mężczyzna - zapomnji.

Gość gość
brokeninside87 dziś - nie jestem już w wieku poborowym, ale bym poszła. Jestem feministką, mam męża, który jest cudownym facetem i nigdy w życiu nie słyszałam o takim debilizmie o feministce-lesbijce. Widocznie broken jesteś niedouczona. Nie uważam, żebym była mniej wydajna w pracy, a pracuję w męskim zawodzie. Na kopalni. Pod ziemią.

Gość prawictwo pospolite 114
ja nie lubie feministek za ich tupet.. Nie chodzi tutaj wcale o prawa kobiet , a o bezczelność W polsce kobiety mają takie same prawa jak w USa czy europie zachodniej i nie sądze by feministki są potrzebne do czegokolwiek . Uwazam je za wrzód na d***ee Ja powieem wiecej - one szkodą kobietom ,bo komus moze sie wydawać ze jakas baba jedzaa moze miec postawe rozczeniowąą w yciągać ręke do panstwa za nic

brokeninside87 dziś - nie jestem już w wieku poborowym, ale bym poszła. Jestem feministką, mam męża, który jest cudownym facetem i nigdy w życiu nie słyszałam o takim debilizmie o feministce-lesbijce. Widocznie broken jesteś niedouczona. Nie uważam, żebym była mniej wydajna w pracy, a pracuję w męskim zawodzie. Na kopalni. Pod ziemią. x to może Ty jesteś tym POMIJALNYM wyjątkiem. i przepraszam, ale nie masz prawa do jego penisa. albo wóz, albo przewóz

Gość gość
"i przepraszam, ale nie masz prawa do jego penisa." -przepraszam, co?

Gość gość
"Wogóle za pobłażliwie podchodzi się do puszczalskich kobiet. Powinny być gnojone na każdym kroku i wszystkie ich wybryki powinno się opisywać na portalach społecznościowych." x a puszczalski facet to już jest ok, nie? hipokryto :D a jak facet jest bardzo przystojny i kobiety same wskakują mu do wyra to jaki to maczo? idąc waszym tokiem myślenia to jest łatwy bo przecież w ogóle praktycznie nie musi się starać

Gość gość
Facet, który puszcza się na dyskotekach i roocha z pierwszą lepsza jest kur/wiarzem i nie mam szacunku do takich.

Gość gość
a jak to kobieta zrobi ten pierwszy krok? jak pierwsza zagada do faceta, to co? :D Zabawne są teorie prawików i przegrywów z tego forum. Łatwa osoba to łatwa osoba, płeć jest nieważna.

Gość gość
przeczytajcie sobie, co to jest feminizm, bo pieprzycie takie farmazony, ze sie ciezko czyta.

Gość gość
feminizm - wojująca ideologia nazistowska trwała domagająca sie na każdym kroku nadpraw i przywilejów wobec płci przeciwnej, feminizować, ciemiężyć

Gość gość
gość dziś A ilu niby znasz tych przystojnych facetów, którym kobiety wskakują do łóżka? Jeszcze nikt ich nie widział a kobiet takich pełno, więc mają obowiązek się dobrze prowadzić. Możecie mówić co chcecie, ale każdy facet który miał dużo kobiet jest podświadomie uważany przez wszystkich za macho i nic na to nie poradzicie

Gość gość
gość dziś z jakiego sufitu to wziales? Z tego, co masz pod nim nierówno?

Gość gość
Haha, chyba tylko tobie się tak wydaje. W ogóle kto dziś używa takich archaizmów jak "maczo"? Facet może być ogierem co najwyżej, ale to już ocenia się po jego łożkowych umiejętnościach. Dla wielu kobiet facet puszczający się po klubach lub mający wiele jednonocnych przygód będzie na wstępie skreślony.

Gość gość
"maczo" to może był 50, 100 lat temu... Dziś nie trudno znaleźć łatwą panienkę, zwłaszcza wstawioną ;)

Gość gość
Ale nawet ta łatwa i wstawiona nie zrobi i pierwszego kroku, nawet brzydka, więc to ona jest dzzivvką

Gość gość
to facet jest alfonsem i kur/wiarzem w takim razie :)

Gość gość
Samo to że takiego faceta nazywa się k****arzem oznacza, że bardziej pogardza się kobietami z którymi sypia (wkońcu sypia z coorvami)