Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnHen

życie nieperfekcyjne

Polecane posty

Gość AnnHen

Życie nieperfekcyjne (blogger) czyli jak zaczęłam zmieniać swoje życie. W tym roku postanowiłam trochę się zmienić na początek chcę zgubić 9 kg, nie jest to proste jak sie lubi jeść (szczególnie słodycze). Po 2 tygodniach ograniczenia spożywania kcal (jem wszystko) ograniczyłam się do 1500 kcal, schudłam 1 kg. Mam nadzieję, że nadal będę chudła. Co jakiś czas wrzucę tu inormację jak mi idzie, zapraszam również mój blog życie nieperfekcyjne.

Gość FACET abcd
Jestem FACETEM i chcialbym zadac pytanie. Po co ludzie pisza blogi? Nigdy nie rozumialem tej koncepcji. Chcesz zmienic swoje zycie, ok. Chcesz zgubic 9 kg, ok. Ale po co chcesz o tym pisac? Po co Ci internetowa widownia? Po prostu zgub te 9 kg i juz. Po sprawie. W koncu robisz to dla siebie a nie dla kibicow.

Ja z bardzo prostej przyczyny, mam słomiany zapał już milion razy próbowałam (to zadużo powiedziane), powinnam napisać, że mówiłam o zmianach. Nagadałam się i nic z tego nie wychodziło. Wkońcu się wkurzyłam i stwierdziłam, że jak założę blog będzie mi trudniej się wykręcić. I tyle