Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były

Polecane posty

Gość gość

Mój były ma dziewczynę, a ciągle pisze do mnie i mało tego ostatnio napisał mi, że jest samotny... Tak w skrócie.. Byliśmy dwa miesiące. To mimo wszystko były najlepsze dwa miesiące w życiu, ale jednak różnica wieku była dla niego przeszkodą (ja 18 on 25). Bolało mnie to jak zerwaliśmy, a zerwaliśmy, bo powiedział mi, że znalazł sobie inną, że chce z nią być.. Nie robiłam mu scen, podziękowałam za szczerość i tyle w temacie. Dla mnie było to skończone. Nie powiem ryczałam cały dzień po zerwaniu, ale wiem, że miał prawo odejść, ale z drugiej strony to było chore z jego strony, że będąc ze mną szukał sobie innej. Przez to mam wrażenie, że on nie chce być sam... Ale pomijając. Pozbierałam się i żyje dalej, temat dla mnie skończony, ale on ciągle pisze. Chodzi o to co pisze.. że jestem naprawdę cudowną dziewczyną, że gdyby nie wiek to było by fajnie, że było mu ze mną dobrze. A dzisiaj napisał mi, że z dziewczyną którą jest obecnie jest okey, ale przy niej czuje się samotny. Szczerze? Roześmiałam się... Bo już sama nie wiem co o tym myśleć i co zrobić... Mam ochotę napisać do jego dziewczyny, bo to nie fer względem niej, moim zdaniem, że on tak do mnie wypisuje. Tak na marginesie. Jak zerwaliśmy to on powiedział, że chce mieć ze mną kontakt, że chce ze mną czasami się zobaczyć, że chce żebyśmy byli przyjaciółmi.

Gość suzi0202
To chory facet i bardzo niedojrzały .Co to za różnica wieku te 7 lat,to normalna różnica między partnerami .Ty zachowałaś się bardzo dorośle,nie robiłaś scen a onzachowuje się jak dzieciak. Napisz mu to i powiedz,że musisz znaleźć sobie dojrzalszego faceta,może da mu to coś do myślenia.A poza tym ,pomyśl,jeśli bylibyście dalej razem i on pisałby tak do innej,jak byś się wtedy czuła? On sam nie wie czego chce ,dziewczyny 18-letnie są bardziej dojrzałe wmocjonalnie niż faceci 25-letni czego oboje daliście przykład.