Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z dziewczyną ktorej sie nie podobam ???

Polecane posty

Gość gość

Czy są na to jakieś szanse ? Czy pozostaje tylko prostytucja ?? Nie czepiacie się mnie że pewnie jestem gróby przyszczaty bo tak nie jest dbam o siebie ćwiczę staram się dobrze ubrać. I chyba też man prawo do tego żeby mieć swój typ kobiety? Dlaczego mowię o tylko seksie chciałbym zakochania uczucia ale szczerze nawet na to nie liczę nie ma szans żeby dziewczyna jedoczesne podobała się mi i ja jej. Nie jestem talki jak to niektórzy kolędy mówią potwór nie potwór byle miał otwór. Piękno i delikatności kobiecego ciała są dla mnie bardzo ważne. Mam 23 lata nigdy nawet nie byłem na randce do klubów nie chodzę bo tylko się dołuje na domiwce raz byl ale potem koledzy powiedzieli mi że i tak wszyscy czekali aż sobie pójdę i żebym więcej nie przychodziły. Poprostu ludzie źle się czują w moim towarzystwie nigdy nie miałem nawet jednego przyjaciela przyjaciułki więc o miłości nie ma co mówić kobiety poprostu nie chcą mieć ze mną do czynienia. Może to też kwestia wychowania rodzice traktowali mnie jak dziewczynkę w dzieciństwie (do przeszkola) zdawałem się tylko z dziewczynami ze wzgledu na sąsiedztwo. Mama od dziecka mi wypomina że na usg miałem być dziewczynką nawet miała już dla mnie przygotowaną wyprawkę a tu chłopiec. O ojcu nie mówię wieczny bezrobotny utrzymywany przez mamę który no stop mi opowiadał jak to sport jest dla idiotów jak to za komuny było lepiej. Nie wiem co zrobić chodzę do psychologa na terapię ale to nic nie zmienia dziewczyny nigdy nie będę postrzegać mnie jako faceta. Nie wiem co zrobić gwalćić nie będę. Chyba tylko prostytutki zostają ale boję się że jak to zrobię to się zakocham i znów będę cierpiał. Byłem zakochany dwa razy ale dały mi jasno do zrozumienia że uważają mnie za g***o a nie mężczyznę. Ludzi mówią że nie mam prawa do milosci że nawet nie wiem co to jest i żebym sobie dał spokuj bo nie zasługuje nawe na seks bo nie jestem specjalnie przystojnym

Gość gość
Hmm

Gość gość
Szanse sa zawsze !!! Najgorsze u Ciebie jest to, ze nie masz oparcia w rodzinie. Znam to ze swojego Doswiadczenia. Jesli sam siebie nie zaakceptujesz to spoleczenstwo tez tego nie zrobi

Gość gość
A nie możesz z kobieta która nie bardzo Cie pociaga?Np z otyła albo cos takiego?

Gość gość
Glupi jestes, bo jesli ktos nam sie nie podoba to traktujemy go gorzej i nigdy nie bedziemy w stanie byc jemu/jej oddani kiedy jestesmy piekni i mozemy miec wiekszosc. ale masz racj***adz w takim wymuszonym zwiazku zeby uslyszec mnostwo przykrych slow.to jest ponizenie straszne.Lubisz tylko piekne? no to przykro mi ale one ciebie nie.Zreszta co soba prezentujesz wyzej napisales tak wiec zycze powodzenia

Gość gość
Czyli sfera uczuciowa odpada w moim przypadku. Mogę tylko liczyć na platny seks w agencji? ??

Gość gość
A czego się spodziewałes że jakas piekna sie zlituje a Ty byś to zreobił dla brzydkiej dziewczyny?Wszystko działa w 2 strony nie jesteś porzystojny to niestety nie masz u pieknych szans jedynie jak pokazesz im kasę ale nie kazda piekna leci tylko na kase a nawet jak poleci to nie będzie to szczere z jej strony i tak będzie marzyc o kims przystojnym.