Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyną w 1 klasie gimnazjum. Na początku roku dostaliśmy wychowawcę, który wydawał się sympatyczny. Od początku roku faworyzował mnie i moją najlepszą przyjaciółkę. Myślałam że po prostu nas lubi. Następnie zaczęły się dziwne teksty do nas. Jak szłam do tablicy, powiedział "chodź tu psinko". Bardzo dziwnie się poczułam. Mówi na całą klasę dwuznaczne teksty, w ogóle nie związane z tematem np. Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy. Na godz. Wych. Oglądamy z nim filmy z dziwnymi scenami np. Jak 3 chłopców się masturbuje. Niby normalna rzecz Ale przy tym ma dziwny uśmiech, tak samo jak przy tych wszystkich tekstach. Oprócz tego, czasami nas dotyka. Wtedy czuję się niekomfortowo. Było parę takich sytuacji np. Przed świętami przyszłyśmy się pożegnać, a on złapał moją koleżankę za biodra i kazał przytyć żeby miała krągłości. Raz stałam obok niego, a on położył mi rękę na plecach i zjechał nią do tego miejsca gdzie kończą się plecy. Trzymał ją tam. Czasami, kiedy wychodzę powoli z klasy, to kładzie na mnie rękę i mnie popycha w stronę drzwi. Mojej koleżance gapił się na tyłek. Nie wiem czy wszytko napisałam i co o tym myśleć, ale nie jestem nastolatką, która buja sie w nauczycielu. Wręcz przeciwnie, nie lubię go. Proszę, napiszcie mi co o tym myślicie.

Gość gość
tak drogie dziecko to jest prawdopodobnie pedofil powinnaś powiedzieć o tym rodzicom bo istnieje duże prawdopodobieństwo że cię skrzywdzi albo twoją koleżankę lub inne dziecko nie wstydź się to nie twoja wina a tego zboka