Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naobczyznie

Co zrobić ???

Polecane posty

Gość Naobczyznie

Jestem z mężem od 8 lat, 4 lata po ślubie. Mamy dwoje dzieci. Mąż pracował zza granicą, przyjeżdżał co 6-8 tygodni na maly tygodniowy urlop. Ja sama z dziećmi w domu, wszystko na mojej glowie. Gdy przyjezdzal caly czas spedzal ze swoja rodzina, od rana telefony zeby pomogl, zeby na kawe przyszedl, kazdego dnia wieczorem chlanie z nimi. Wracal w nocy albo nad ranem. Potrafil przy tym brac dziecko ze soba majac w tylku mnie. O 3 w nocy potrafil nachlany z dzieckiem przyjsc. I tak kpnczyly sie jego urlopy. W pierszym dniu przyjazdu bylo super, steskniony itp na drugi dzien sie zaczynalo. Jego rodzina nienawidzi mnie, twierdza ze go ograniczam, nic mu nie pozwalam, ze pantoflarza z niego robie. Kurwaaa mac czy to zle ze chcialam miec przez chwile meza? Ze nie lubie jak chleje bo pozniej awantury i skakanie z rekoma do mnie. Nie raz mnie udezyl, mialam since. Wybaczalam... Wkoncu zdecydowalismy ze wyjedziemy razem. Od kilku miesiecy jestem z nim. Obce panstwo, brak rodziny, przyjaciol. A w naszym zyciu cos sie zmienilo? Tylko tyle ze mam alkoholika przy sobie. Po pracy piwka, w weekendy chlanie. Nigdzie nie wychodzimy. 24h siedze w domu. Nie mam nic. Gdybym miala wrocic to nie mam za co. Co robic?

Gość gość
Wow... Bardzo smutne. Czemu nie walczyłas o szacunek dla siebie i dzieci wcześniej? Dlaczego się na taki układ zgadzals?

Gość Naobczyznie
Walczyłam o szacunek, do tej pory walcze... ale to nie ma sensu. On wiecznie byl nastawiany przeciwko "złej" zonie. Sama przemoc fizyczna tak nie boli jak jego słowa kierowane do mnie