Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

REALNIE czy moge miec problem znalezc zone i zalozyc rodzine? Mam 37 lat.

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym miec kochajaca zone i dwojke dzieci - najlepiej chlopca i dziewczynke :) Nigdy nie bylem w stalym zwiazku.

Gość gość
mozesz znalezc sponiewieraną zyciem rozwodke z dziecmi i ją przygarnąć

Gość gość
ehehehe ale ja pytam powaznie wiec daruj sobie zarty

Gość gość
A czemu nigdy nie byłeś w związku ? W tym wieku, to rzeczywiście dziwne. A jakieś przelotne znajomości ? Itp ?

Gość gość
i pewnie jeszcze nie zamoczyl...

Gość gość
Nie wiem, próbuj, ale na twoim miejscu juz bym sie nie bawiła w to. Jezeli do tej pory nie masz rodziny i żony to nie wiesz jakie to jest obciążenie codzienne, ile obowiązków i jaka odpowiedzialnosc wtedy na tobie bedzie ciążyła, a swoje lata juz masz, wiec wątpię żebyś to "uciągnął" Jestem w podobnym wieku i nigdy bym nie dala rady tak życ. Pomysl. Lepiej zajmij sie jakims hobby, uderz w wolontariat, albo jakies kursy, bo "rodzina" to karkołomne zadanie..

Gość gość
jednak wiekszosc osob ma rodzine i daje rade wiec ja tez bym dal rade...

Gość gość
gość 2017.02.12 Moi drodzy, zmieniłem zdanie, odchodze z waszej spolecznosci raz na zawsze smutas.gif Za duzo czasu tu spedzam. Uswiadomilem sobie, iz wiekszosc 25 latek woli rowiesnikow, ale jednak sa te, ktore wola starszych, a pozatym MILOSC NIE SLUGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce milosci, chce zwiazku, chce byc szczesliwy, chce zalozyc rodzine, miec dwojke dzieci i wybudowac dom, nie odbeirajcie mi tegoi prawa !!!! bede szukal w necie i w realu fajnej dzewczyny i bede je dyskretnie podrywal nie podobaja mi sie w ogole kobiety po 35 roku zycia, wiec logiczne, iz bede podrywal 23-30 latki !!!!!! odchodze, pa, narka, czy jak tam chcecie bede dazyc do tego by byc szczesliwy, i wam tez tego zycze

Gość gość
gość dziś ehehehe ale ja pytam powaznie wiec daruj sobie zarty x ten ktoś odpowiedział ci absolutnie poważnie

Gość gość
jaki sens brac sponiewiarana rozwodke i to z dziecmi? nie bede sie z nia czul jak mloda para

Gość gość
Realnie to masz ten problem od jakichś 10 lat.

Gość gość
skad taka teza?

Gość gość
Złośnico, on tego nie ogarnia.

Gość gość
tak jak tego, że powinien to zrobić 10 lat wcześniej a nie po trzeciej przecenie

Gość gość
manager by cos wam odpisal, ale wlasnie odszedl z tego forum wiec nie hejtujcie go juz

Gość gość
ostatni raz odszedł 12 lutego :P jak widać :P

Gość gość
gość dziś jaki sens brac sponiewiarana rozwodke i to z dziecmi? nie bede sie z nia czul jak mloda para x Z nikim nie będziesz, bo nie jesteś już młody.

Gość gość
Realnie wierzysz , ze atrakcyjna 25 latka na ciebie poleci ? Hahahha

Gość gość
gość dziś Realnie wierzysz , ze atrakcyjna 25 latka na ciebie poleci ? Hahahha x 25 latka byćmoże ale np z lekkim zespołem downa, kto wie

Gość gość
Jakaś upośledzona lub zahukana wsiura z patologicznym wygladem z patologicznego domu

Niestety ale to nie możliwe.A to dlatego,że zbytnio przyzwyczaiłeś się do bycia samemu.Nie ma szans,żeby ktoś z tobą wytrzymał.

Gość gość
panzabek nie zgadzam sie z toba, jestem otwarty na zwiazek partnerski z druga osoba

Gość gość
Czemu wczesniej nie chciales?

Gość gość
bylem niesmialy, mialem tradzik, bylem pod kloszem rodzicow, czulem sie mlody, wierzylem, ze cale zycie przede mna, na wszystko mam czas dopiero teraz do mnie dociera ze nadciaga 40stka a 20stka juz dawno minela - wg metryki, bo w mojej glowie wciaz nie, wciaz to bylo niedawno, chwile temu...

Gość gość
Męża poznałam mając 30 lat, on 42. Poznaliśmy się przez znajomych, żadne kluby. Uważam, że jesteśmy zgranym małżeństwem , z podobnymi priorytetami. Wyszumieliśmy się i możemy spokojnie skupić się na rodzinie. 12 lat razem, 2 dzieci. Także wszystko jest możliwe, nic na siłę.

Gość gość
Mieszkasz z rodzicami? Klosz kloszem,rodziców zawsze trzeba cenić i liczyć się z nimi, ale przychodzi czas na samodzielność, "ciut" wcześniej niż 37 lat.

Gość gość
Szulaj takiej ok30 dla 25 jestes dziadkiem