Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówcie sobie co chcecie, ale Lidl jest lepszy niż Biedronka...taka prawda

Polecane posty

Gość gość

co z tego ze stonka ma 95% produktow polskich skoro te produkty są po prostu g*******e, psu bym tego nie dała, ohydny chleb, ohydne bułki, chipsy tez dziadowskie, jogurty produkowane dla biedry to woda z białkami mleka, szkoda gadac, pasta do zębów dentix czy jakos tak - wyżera dziąsła, raz w podrózy zapomnialam pasty, kupilam najtanszą na 5 dni i tak bym wyrzucila, WYŻERA KĄCIKI UST I DZIĄSLA, az mialam krew w umywalce :O biedronek jest pełno jak karaluchow, małe to, brudne Lidl ma wiekszy asortyment, bardziej urozmaicony, jakosć produktow znacznie lepsza, elektronika także np zakupilam w swięta mikser za 70 zl i jestem mega zadowolona Nie rozumiem dlaczego tylu ludzi wielbi i kocha te portugalskie śmietniki , przeciez tam wcale taniej nie jest Aldi też jest fajne, tylko malo produktów ale za to wysokiej jakosci np mrożona lazania z mięsa wołowego a nie świńskiego jak w biedronce

Gość gość
wysoką jakosć masz w biedronce chipsy top za 2,65 za 200g smaczniejsze niż laysy , cola original za 2,35 lepsza niż cola w tej cenie w lidlu, jogurt naturalny za 1,29zł pyszny i dobry, mięso wieprzowe jakość pierwsza klasa, duży wybór, świetna cena jakość nieporównywalna lepsza niż w lidlu.

Gość gość
ja jestem zachywcony jakością w biedronce

Gość gość
powiem tak : w lidlu i biedronce tylko niektóre produkty są dobre, ale biedronka jest tańsza , lidl to zdziercy .. Tylko kretyni robią tam sakup y Moja mama kiedyś kupiła bluze w lidlu i po tygodniu ją wyrzuciła

Gość gość
oczywiście , że biedronka górą ,ma więcej polskich produktów ..

Gość gość
wszedzie jest trucizna, wszyscy zdechniecie, a zwłaszcza wasze dzieci, co drugie umrze na raka przed 50