Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze prace na temat wplywu szkoly rodzenia na prygotowanie do porodu. Potrzebuje pomocy w wypełnianiu ankiety zarówno przez kobiety, któe brały jak i nie brały udziału w takich zajęciach. Ankieta jest krótka oraz anonimowa. http://www.survio.com/survey/d/R4J6W7D4H4C8V6H8H - ankieta dla kobiet które brały udział w zajęciach http://www.survio.com/survey/d/A1V7Q3Q7A4C2O1T6W- ankieta dla kobiet NIE biorących udziału w zajęciach. Z góry dziękuję ::)

Gość gość
Wypełniłam, ale słaba ta ankieta, z błędami (są np. miasta poniżej 50 tys niebędące wsią...czy np. ostatnie pytanie możliwe odpowiedzi bdb, słabo, źle) a poza tym ankieta nie pozwala wyrazić zdania nt.przydatności udziału w szkole rodzenia, ja np.odpowiadam, że czułam się dobrze przygotowana, ale nie przez szkołę rodzenia (nie precyzujesz tego w ankiecie), zajęcia zadziałały u mmie trochę na minus, bo dopiero po nich zaczęłam się bać porodu a najważniejszym plusem udziału w nich uważam znajomości u położnych.

Gość gość
Też uważam że trochę słaba ta ankieta, nie zawsze jest prawidłowa odpowiedź do wyboru (np. o źródło przygotowań- u mnie głównie książki, prasa i rodzina). I o samo przygotowanie- tak, czułam się słabo przygotowana do czynnośc****elęgnacyjnych a okazało się że jestem przygotowana naprawdę dobrze, mam potrzebną wiedzę i podstawowa opieka nad dzieckiem nie sprawia mi problemów.

Gość gość
Powinno być też pytanie, co nie było omawiane, a powinno być w szkole rodzenia, a niestety jest tego sporo. NO i jeszcze zabrakło pytania, czy szkoła była płatna, czy nie, bo to też dużo daje. Jak nie jest płatna, to olewactwo, a jak płatna, to wiadomo, że więcej info i w ogóle.

Gość gość
No właśnie, nie ważne jak kto się czuje (to często zależy po prostu od charakteru, są tacy co nigdy nie są pewni siebie) ale jak to było w praktyce...

Gość gość
16:26 To twoja subiektywna ocena. Ja chodziłam do darmowej, a położne były super.