Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zacowanie faceta. pytanie czy mam rację.

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu pisalam tu, ze poznalam faceta (32 lata) ktory raz chcial sie spotkac, raz nie. Pisal, ze w nast tygodniu pojdziemy do kina, a potem nic w tym nast tyg nie proponowal. Mowil, ze pojedziemy tam, siam,a potem cisza. Dla mnie to bylo slabe. Ale...w Walentynki napisal mi, ze mu sie podobam, ale nie wie co ja o nim mysle i czy mialby u mnie szanse. I teraz nie wiem czy ja jestem dziwna, ale jak facet (32 lata, czyli nie szczeniak) chce "miec"dziewczyne, ktora mu sie podoba, to chyba nie mysli o takich rzeczach jak "co ona sobie o mnie pomysli", tylko dziala. Takie jest moje zdanie, ale pytam Was tu czy mam racje.

Gość gość
Tak masz rację. Jakaś niezdecydowana pipka. Piszę to jako facet.

Gość gość
A moze ja jestem tylko OPCJĄ?Z braku laku...Co?Jeszcze gdyby mial 20 lat, to ok., ale 32 lata??? Ja mam 26

Gość gość
czy do ciebie nie dociera, że on może cie nie chcieć i śmieje się z ciebie bo wie, jak cię podejść? idiotek nie sieją............ :P

Gość gość
Co???To po jakie licho pisze takie wyznania?Ja i tak mam wywalone czy on mnie chce czy nie. Wolalam się upewnic czy mam rację w swoim mysleniu.

Gość gość
Tak myślicie?

Gość gość
tak olej go bo on naprawde pisze z braku laku i tylko zawraca d**e . przerabialam to

Gość gość
ok., tak myslalam tez. teraz stwierdzil, ze cwzesniej jak pracowalismy w 1 firmie to on sie bal, bo widywalismy sie codziennie w pracy.

Gość gość
Mam wrażenie że szukasz faceta zdecydowanego, który jest konsekwenty i wie jak starać się o kobietę. Twój kandydat chyba taki nie jest ...

Gość gość
On ma Ciebie w doopie, olej go szkoda czasu. Mój od początku latał za mną jak głupi.

Gość gość
Tak, osobo z 23:09-takiego szukam. Chcialam poznac Wasza opinie, czy mam racje do swoich odczuc, coby czasu nie tracić.

Gość gość
Masz racje autorko. On krecil z Toba z braku laku stad to niezdecydowanie. Olej go.