Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy na kafe wie że gość od Namysłowa ma depresję?

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
Up

Gość gość
A to nie jest przypadkiem baba?

Gość gość
Nie to nie jest baba tylko facet Mateusz

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
To ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) od kiedy jestem babą co? Przecież od urodzenia jestem facetem od dnia urodzenia jestem facetem!!!

Gość gość
Up

Gość gość
To szpicle też mają depresję? Szoke

Gość gość
Nie mają tylko udają.

Gość Przemyslenia
Kto taki dirne plotki rozsiewa,a ja powiem ze polowa polskiego spoleczenstwa ma depresje i co tez uwierzycie? Jacy wy naiwni jestescie.! Jedna osoba powie o drugiej ze niby ma depresje nastepna przekarze i cala gruoa jak bezmuzgie tłuki beda klepac jedno i to samo ze np. Ktos ma deperesje! Gowno prawda bo sami maja odpaly a gadaja na innych i to sie mija z prawda! Pelikany lykaja i wszyscy w to wierza gowno prawda po raz drugi. Ludzie jak mnie denerwuje takie wasze gadanie bezzastanowienia. Klepiecie jakies bajki i potem wychodza z tego cyrki na kolkach. Umiecie myslec aby logicznie? Jeden tłuk o drugim pisze ze ma deperesje, choroby psychiczne, i co jeszcze wszystkie choroby swiata? Zastanowcie sie nad soba czy aby wy nie jestescie chorzy psychicznie, uposledzeni, z wada genetyczna itp. Mam juz dosc tego gadania! Ja tez powiem o kims ze ma depresje i bede rozpowiadac wszystkim o pewnej osobie ze jest chora umyslowo bo takie bedzie moje widzimisie i co? Wszyscy mi w to uwierza bo co? Bo nie maja swoich mozgow i sami nie potrafia tego ocenic tylko jak ktos im powiedzial to to jest prawda? Wlasnie gowno prawda! Ludzie czesto mowia nieprawdetylko po to zeby lomus zaszkodzic,ublizyc, oczernic! Czesto tak sie dziej****** nawet nie czesto, bo zazwyczaj tak jest, wylewaja swoje frustracje na kogos innego. Wymyslaja na jego temat setki niestworzonych histori a nawet jak by mogli to by kogos ukamieniowali tylko dlatego ze ktos im nie odpowiada! Najlepiej cofnojmy sie do sredniowiecza ! Zacznijmy rozpalac stosy i publicznie kogos spalmy zywcem tylko dlatego ze mamy takie widzimisie ! Ludzie co sie z wami dzieje. Czasem sluchajac waszych bredni uszy puchna! Rozne wnioski sie nasuwaja do czego to zmierza? To jest nienormalne moze niedlugo bedziemy sie wybijac nawazajem dlatego ze komus ktos przeszkadza swoim jestestwem? No ludzie! Czlowieczenstwo schodzi na psy! Taka prawda

Gość Przemyslenia
Poczytajcie to co powyzej ;-)

Gość gość
Ok