Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest setki jeśli nie tysiące pożytecznych tematów

Polecane posty

Gość gość

które tu z powodzeniem można by poruszyć,a wy marnujecie ogromne potencjały na jałowe nieprzydatne ogarnijcie się ludzie!

Gość gość
nie zrozumcie że ktoś kto to założył tę kwestię gra rolę mądrali bo tak nie jest ,ja chętnie poczytam wpisy mądrych ludzi a jeśli pozwolicie może też coś dodam.

Gość obecny
generalnie masz rację , jako osoba pochodząca z polskiej 'ulicy' ale prawdopodobnie nie masz wyobraźni , czym kieruje się kafe , a zatem, tematy poruszane na kafe są wymyślane i wielokrotnie 'wałkowane' przez osoby zatrudnione , są i pracują na etacie , pobierają wynagrodzenie a piszą tu bzdury , cokolwiek aby tematów oderwanych od rzeczywistości było jak najwięcej aby tylko przyciągnąć do kafe jak najwięcej REKLAM i wszystko w temacie

Gość gość
chcecie o seksie proszę o przyjaźni czy nienawiści proszę o d***e maryni też nawet o stolcu można ale.....to wiem ulubiony temat 65% kafeterian o a np.czytałem ostatnio że pierdziele wprawdzie mało sympatyczne i stosunkowo smutne są zdrowe bo ze względu na skład chronią przed Parkinsonem .

Gość gość
wyobraźni starcza aby zrozumieć że jest tu dość miejsca na działanie mimo spekulacji tylko trzeba chcieć ,śpicie,marnotrawicie najcenniejszy dar tu na ziemi jakim jest czas który można dosłownie zamienić na absolutnie wszystko.......

Gość gość
kafe manipuluje!

Gość gość
miałem zamiar poruszyć kilka ciekawych kwestii ale koorestwo kafeteryjnych śmieci przebija wszystko!!!

Gość gość
zaczarowani jesteście na własne życzenie?