Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydz ciąży upadłam na lodzie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej właśnie przewróciłam się na lodzie i spadłam na plecy. Czy jechać na sor czy nie ma potrzeby?

Gość gość
na oddziała psychiatryczny jedz...

Gość gość
Poprzedni gość powinien jechać na oddział psychiatryczny. Dziewczyna ma problem poważny a Ty nie potrafisz normalnie odpowiedzieć? Jeśli nie da Ci to spokoju to jedz do lekarza sprawdzić czy wszystko w porządku. Ja pewnie bym pojechała na Twoim miejscu. Ale nie stresuj się niepotrzebnie ,bo w tak wczesnej ciąży wątpię by upadek coś złego jej wyrządził. Dziecko jest bardzo dobrze chronione,bo jest bardzo bardzo malutkie. Myślę,że w późniejszym stadium byłoby to oczywiste jechać na SOR,ale teraz też możesz sprawdzić jeśli Cię to niepokoi. Będziesz miała przynajmniej psychiczny spokój

Gość gość
Ja też bym poszła do lekarza i wolała się upewnić czy wszystko ok. Pewnie nic się nie stało ale mimo wszystko lepiej w tym stanie dbać o siebie za bardzo niz zignorować i potem żałować.

Gość gość
podzielam zdanie z osoby z 19:48. Zaobserwuj czy po tym zdarzeniu boli cię brzuch,pojawiło się krwawienie? Dzidzia jest naprawdę dobrze chroniona,ja w trzecim miesiącu potknęłam się i upadłam na ogrodzenie ale zupełnie nic się nie stało.