Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy są nieatrakcyjni a krytykują urodę i wygląd innych

Polecane posty

Gość gość

znacie takich ? bo ja mam w pracy kolezanke , samotna 30stka, moglaby kogos poznac ale jest wredna, typowa wieśniara słoik...bo jest ze wsi, ja zreszta tez ale ona reprezentuje typowe polactwo, hipokryzje, obłude, uwaza sie za wzor cnót, katoliczke, gardzi ''lewakami'', patriotka a jakos nie widuje u niej polskich produktow... obraza ciągle ludzi bo np facet za bardzo napakowany, albo z tatuazem, tamta ubrana jak malolata a powinna byc powazna, tamta ma szeroki tylek jak szafa i tak w kolko... W liceum mialam 2 paskudnych kolegów takie dwa elfy ktorzy ostro obgadywali wszystkich, glownie dziewczyny, jak baby na targu

Gość gość
Najbrzydsi najbardziej obgadują

Gość gość
Bo przewaznie sa zakompleksieni i chca sie w ten sposob dowartosciowac.Najlepszy przyklad: Dlaczego znaczna wiekszosc brzydkich bab nie spocznie az nie obgada tej ladnej ?Zazdrosc.

Gość gość
To niestety przykra prawda. Wiesz co jest najgorsze? Miałam koleżankę, niezbyt ładną, ale też nie jakąś paskudę, po prostu powinna była trochę o siebie zadbać... Akcja miała miejsce za czasów studenckich. Na uczelnię przywiózł mnie chłopak, ona mówi mi z uśmiechem, że ślicznie wyglądam, że jak to to dobrze, że jestem szczęśliwa... jeszcze tego samego dnia obrabiała mi tyłek przed połową mojej grupy. Ktoś uprzejmie mi doniósł. Nie twierdzę, że nieatrakcyjni zawsze są fałszywi i krytykują, ale powiedzmy, że ponad połowa z nich tak postępuje.