Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy mężczyźni mają w tyle płaskie głowy

Polecane posty

Gość gość
a moje polskie dzieci jak wyżej mają okrągłe głowy, dosłownie okrągłe nie spały na miękkiej poduszce, tylko na brzuchu i koniec

Gość gość
Rasa wschodniobałtycka Szczegóły Kategoria: Koncepcja ras geograficznych - Lundman . W koncepcji ras geograficznych Lundmana zwana East-Baltid Race - należy do grupy rasowej kaspijskiej odmiany białej. Zobacz też - podstawowe różnice między indywidualnymi typami rasowymi, a rasami geograficznymi Cechy: wzrost średni budowa borealna, czyli krępa głowa w klasyfikacji Lundmana pośrednia do krótkiej (81-83), o płaskiej potylicy, wysoka czaszka (76-x) twarz dość protomorficzna, duża, szeroka i o kwadratowym kształcie; kości policzkowe wystające; mocna żuchwa nos niewielki, dość szeroki, wklęsły i zadarty oczy szaroniebieskie włosy przeważnie bardzo jasne (w odcieniu popielatawym) oczy usytuowane niezbyt głęboko; szpara oczna mniej lub bardziej skośna odsetek grupy krwi B wysoki Występowanie: Centrum koncentracji to zachodnie i północna Rosja, Białoruś, północna Ukraina, północna i środkowa Polska i przede wszystkim kraj***ałtyckie i Finlandia.

Gość gość
Badania określają Polaka jako człowieka o krępej budowie ciała, płaskiej potylicy . To są fakty i nie ma znaczenia czy kładziecie dzieci na płasko czy nie.

Gość gość
A ja kiedyś pytałam znajomą jak rozpoznaje Polki w Niemczech a ona (Niemka) mówi że to łatwe bo Polki mają takie migdałowate oczy , często takie kocie, średni wzrost i okrągłe rysy twarzy, Taki promieniejący wyraz oczu. Mają też bardziej kobiecą budowę ciała niż Niemki bo Niemki mają bardziej sportową, męskawą. Jeżeli chodzi o Polaków mężczyzn to mówi że Mają takie płaskie szerokie czoła :D. Nie wiem ale ona to robi bo Polacy wyglądają różnie ale najczęściej się zgadzało. Mnie osobiście Polacy mężczyźni się nie podobają bo na tle Niemców nie wypadają atrakcyjnie choć zdarzają się fajne kąski, jak wszędzie :).

Gość gość
Gros społeczeństwa polskiego to ćwoki, chamy i ich potomstwo. Powód: inteligencja i szlachta wybita w powstaniach i wojnach - a chłopstwo się pleniło i pleni się nadal. A polskiego chłopa z dziada na dziada poznać z daleka właśnie po wspomnianych wyżej cechach. No i rozlała sie ta "polackość" po całym świecie. I to ją widać! Proszę potomków i potomkiń chamów polskich....

Gość gość
A ja czytałam kiedyś że prawdziwy polski wygląd już prawie wymarł bo obce narodowiści przyniosły na polski kontynent swój materiał genetyczny . Prawdziwy Słowianin (Polak) za czasów Mieszka wyglądał ponoć tak: Niski lub średni wzrost max 175cm. Nisko osadzone szparowate oczy koloru wyłącznie zielonego lub szaro niebieskiego , lekko migdałowate ale nie skośne. Wąski lub średnio szeroki nos, łagodny podbródek. Włosy ciemny blond aż po jasny brąz. Krótkie masywne palce u rąk . Kobiety średniego i małego wzrostu o średnim lub małym biuście. Krótkogłowie. Cechy charakteru to silny patriotyzm uwarunkowany genetycznie, awanturnictwo , skłonnośc do kłótni, skłonność do tańca, zabawy i nałogów ale i gościnność i dobroduszność. Coś wam to przypomina?? :D Polacy lubią się kłócić, obrażać , nawet tu na kafe. Jak widać te cechy przenoszone są w naszej krwi.

Gość gość
"prawdziwy polski wygląd już prawie wymarł bo obce narodowiści przyniosły na polski kontynent swój materiał genetyczny ." Chcesz powiedzieć że od prawieków polki rochał kto tylko tu przyjechał i je rochać chciał? I to im w genach zostało do dziś - a nawet nastąpił rozwój tej cechy: teraz obce narodowości nie muszą już tu przyjeżdżać żeby se polki porochać ;)

Gość Stan453
Czytałem że u Indian w Ameryce Południowej (zdaje się Inków), były takie kanony "urody", że noworodkom przymocowywano deszczułki do głowy, po to, żeby miały czoło cofnięte do tyłu. U niektórych plemion murzyńskich w Etiopii baby noszą jakiś krążek w wargach, i to podobno powoduje że są "atrakcyjniejsze" w oczach tamtejszych murzynów. W Chinach przez wiele wieków krępowano kobietom stopy, żeby im nie rosły, bo uważano że tak małe stopy są "atrakcyjniejsze" podczas igraszek miłosnych.

Gość gość
Ale jakos jak duuuuupsko wypinacie to wam plaski leb nie przeszkadza :D

Gość gość
Mi prxeszkadza, plaski leb, nikly wzrost, oblesne lapy z paluchami jak parowy i ten durny wzrok , dlatego od 21 lat jestem zona szweda Adjö :)

Gość gość
Taka szczesliwa zoneczk, ze na forum musi glowy Polaków opisywac hahahaha leze i kwicze. Jednak polskie babska to idiotki.

Gość gość
No jak dupsko wypinamy to płaskiego łba nie widzimy bo jest za nami :D.

Gość gość
W tym jestescie najlepsze. W dawaniu dooopy a najlepiej ciapatym :D

Gość gość
Mój mąż ma płaską głowę ale najczęściej patrzę na niego od przodu , prosto w oczy :D. Może i płaska głowa najseksowniejsza nie jest ale przecież bywają gorsze rzeczy na świecie :D.

Gość gość
a co to dooopa i ciapaty? Obraźliwość górą na kafe. Pewnie obraziła się jakaś płaska potylica ? :D

Gość gość
gość dziś - a za dwa wieki ktoś napisze: "Szwedzcy mężczyźni mają w tyle płaskie głowy..." ;):) Ajo ;)

Gość gość
Za dwa wieki szwedow juz nie bedzie , moj maz to gatunek na wymarciu :)

Gość gość
Czyli potwierdza się teza: chłopskie chamstwo polackie dając dopy każdemu kto chce, zawojuje Europę. Mamy swoją dopodajną broń biologiczną. A może niedługo ktoś napisze że i Chińscy mężczyźni mają w tyle płaskie głowy... ;):)