Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChrystusMiłością naszego życia

Chrystus miłością naszego życia

Polecane posty

Gość gość
Niech Ci będzie - chelpic sie. O Panie, wybaczysz mi za twn karygodny blad? :( Czy w pupe bedzie kara?? :(

Gość gość
Niech będzie przekleta boska nienawiść materializująca się w pełnych sadyzmu katolach. To właśnie oni pójdą na najgłębsze dno piekła.

Gość gość
O Panie, pojde do Czestochowy i oddam cały majatek z to słowo 'chelpic sie'. Wybacz mi o Panie

Gość gość
Bałwan.

Gość gość
Nie pójdę do spowiedzi dopóki będziesz mi wymadlał choroby a jak będzie mi jeszcze ciężej to popełnię samobójstwo. Zanim to zrobię, rzucę klątwę na ciebie i twoje dzieci, i będziecie po kolei zdychać w boleściach tak jak królowie przeklęci. Wygooglaj sobie tępaku to ostatnie, bo jesteś ignorantem i nie wiesz o co chodzi.

Gość gość
Kto ci powiedzial o modlitwach cos. To po prostu wiedza ktora należy szerzyć - sednem jest to ze nikt z nas nie ma tutaj na ziemi kwiatków - i oto właśnie chodzi. Jesli rzuczasz cos zlego to to wraca. Przecież Pan Jezus o tym mówił - co siejesz to zbierasz. Człowiek to tonie dla życia innych i nie oczekuje nawet życzliwości. Milosc zawsze laczy się z cierpieniem bo to najlepszy nauczyciel wiem po sobie po różnych rzeczach

Gość gość
A mnie Bóg powiedział że nie oczekuje ode mnie kolejnych cierpień, i że mi ich nie ześle. I CO MI ZROBISZ??? :p

Gość gość
Sprowadzanie religii do kultu cierpienia, nazywa się DOLORYZMEM i według prawowitej nauki Kościoła, jest HEREZJĄ. Bardzo chętnie głoszoną przez pewien współczesny zakon.

Gość gość
To za trudne dla autora - idioty :o

Gość gość
Jaki współczesny zakon?

Gość gość
Przewertuj internet a sie dowiesz.