Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna po rożnych przygodach...

Polecane posty

Gość gość

Witam opisze wam moja przygodę ... Zerwałem z dziewczyna która nie paliła nie ćpała nie Piła itd ... Ale się nie ułożyło .Ja dużo nie pije niepale papierosów czasami zioło Nie ćpam i nigdy nie cpalem ... Poznałem fajna dziewczynę jest w moim wieku :) znałem ja z gimnazjum ale pózniej poszliśmy w inne szkoły i przez 3 lata się nie widzieliśmy wcale... Nawet żadnego kontaktu :) lecz pewnego poranku usiadła ze mną w autobusie i tak się zaczęło ... nie przypuszczałem ze nawet pali trawkę ale od tego się zaczęły nasze pierwsze dłuższe chwile niż autobus :) po krótkim czasie zostaliśmy parą. Gdy teraz jesteśmy razem dowiaduje się ze np moja obecna dziewczyna brała amfetaminę przez długi okres... Pali papierosy miała rzucać od nowego roku ale szczerze ma wylane na to i mówi ze ona lubi to robić i będzie to robić ... Ignoruje moje zdanie ... Pije więcej alkoholu odemnie :/ i zioło najchętniej jarała by co dzień ... Ja lubię zapalić ale raz na jakiś czas i myślałem ze ona tez tak ma ale się przekonałem sie zee jest inaczej :/ Kiedyś prosiłem ja by zrobiła mi loda to mówi ze nie chce bo się brzydzi mowię ok nie to nie nic na sile ale jakoś tydzień pózniej u znajomych wypiłyśmy obydwoje ja oczywiście mniej odniej i gdy zostaliśmy sami w pokoju ona pach zrobiła mi łaskę 3 razy ... Następny dzień naj****a zrobiła mi loda w klubie w wc ale w trakcie zachciało mi si wymiotować ( z tej reakcji ) i wyszedłem na świeże powietrze a ona ze zrobiła to z miłości i myślała ze będzie mi dobrze ... Hmm na co dzień jest dobra dziewczyna mieszkamy razem na stancji nie chodzi już na balety bo twierdzi ze nie lubi gdzie kiedyś mówiła ze chodziła ale teraz myśle ze ma czymś zraze nigdy przy mnie nie wciągnęła ani grama ale mówiła mi sama, ze wciągała i nawet jej przyjaciel mi to mówił ... Wgl ten przyjaciel coś mi śmierdzi ... Bo mieszkamy razem nie widzę żadnych tekstów żeby cos do siebie czuli ale dziś dowiedziałem się ze np byli ze sobą tydzień nad morzem i dzień w dzień chlali ... I spali w aucie co prawda twierdzi ze ona w na siedzeniach z tylu bo to combi a on na siedzeniu z przodu ale nie wiem sam co mam o tym myślec ... Co myślicie ? Długo by to wszystko rozpisać ale no cóż jakieś pytania to śmiało odpowiem

Gość gość
No widzisz - chleje, pali, ćpa, ale przynajmniej loda robi i to potrójnego. :D:D:D

Gość gość
to nieodpowiedzialna, nierozumna dziewczyna. Zniszczy i skomplikuje ci życie. Wiej jak najszybciej.

Gość gość
Masakra , ta dziewczyna w ogóle się nie szanuje .....

Gość gość
Jesu,ale masz problem.I jakie tu nie szanowanie.Jeżeli oni byli związku i ona robiła mu loda to teoretycznie nie jest żadne k******o,ale do jasnej cholery czemu w kiblu?Nie mogła wytrzymać i iść z tobą do domu?A co do przygód,nie ma co płakać dziewczyna to nie tylko kobieta,ale też człowiek także nie schizuj tyle i porozmawiaj z nią ;)

Gość gość
Przypomina mi moja byla. Normalnie w zwiazku to sex raz na 1,5 miesiaca i bardzo grzecznie. Ale gdy sie poznawalismy i ze tak powiem, razem imprezowalismy to zachowywala sie jak ostatnia k.... Czego ona nie robila ze mna... ;) Ale to po morzu alkoholu, bo na trzezwo, to chyba nigdy jej nie mialem. Musiala wypic co dzien przynajmniej 0,5 l piwa, o paleniu nie wspomne. Z czasem zaczely wychodzic rozne wyskoki np. podczas imprez integracyjnych, co impreza to jakis kwas, bo panna widzac darmowy alkohol nie umiala powiedziec dosc. A ze byla atrakcyjna, to zawsze znalazlo sie kilku chetnych adoratorow... A to sie z kims przelizala na imprezie, a to po innej przenocowala kolege z pracy (niby nic nie bylo), a to po dyskotece przespala sie z jakims fagasem. W pewnym momencie zrozumialem, ze ta dziewczyna to patologia i mimo 30stki na karku zyje jak spuszczona ze smyczy 19 latka (chociaz watpie zeby to bylo standardowe zachowanie). W koncu znalazlem w sobie sile i odpuscilem. Takie dziewczyny nadaja sie tylko do zabawy, ale nie sa materialem na partnerke, kims na przyszlosc.