Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naprawdę wakacje za granicą są tańsze niż nad Bałtykiem

Polecane posty

Gość gość

czy naprawdę wakacje za granicą są tańsze niż nad Bałtykiem

Gość gość
różnica pomiędzy naszymi ofertami a większością zagranicznych jest taka że tam są nastawieni na turystę a u nas na pieniądze

Gość gość
Drogo ,zimna woda, smród palonych ryb w starym oleju no i wszędzie przekleństwa ze uszy więdną, gdzie z dziećmi nie pójdziesz tam słychać k***y chuje p***y itp. Czysty polski język, jestem ze śląska i jak mam się tłuc po dziurach 10 godz 600 km to jadę do Włoch 900 km tez 10 gdz i mam gwarantowane słońce i cieplom wode ,aha i jeszcze te słynne polskie parawany!!! Leżysz na piasku i morza nie widzisz bo zasieki ze szmat .

Gość gość
polskie morze i góry to najgorsze miejsca w jakich byłem. drogo, kiepskie warunki, masa brzęczących mamoną beneficjentów programu 500 .

Gość gość
Last minute 2016,maj w Tureckim Belek,7dni,hotel 5* all inclusive 2+2,4700pln.we wrzesniu w Alanyi,tez5*,5000pln.

Gość gość
Zobacz sobie chociażby na Bookaparcie jakie są ceny noclegów w Chorwacji czy Bułgarii, jak pojedziesz własnym samochodem może wyjść nawet taniej

Gość gość
Ja wolę nasz morze :) Każdego roku jedziemy do innej miejscowości. Czy jest taniej nie wiem, ale jest bardzo ładnie. Zawsze wcześniej wyszukuje co możemy zwiedzić. W ubiegłe wakacje byliśmy z rodzina w Rewalu. Bardzo lubię takie małe miejscowość. Noclegi w Rewalu znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość Wejherowoo
Jeśli szukamy nad Bałtykiem czegoś taniego, a zarazem pięknego, to polecam Wejherowo. Można tam znaleźć naprawdę tani nocleg i dobrze zjeść za niewielką cenę. Do morza jakieś 25 km więc wydaje się bardzo w porządku, a jak już mówiłam ceny są nieporównywalnie niższe niż nad samym morzem. www.wejherowo.pl

Gość gość
Chyba by nie musiało p****ać, żebym jechała "nad morze" i miała 25 km do plaży, kiedy jadę do Czarnogóry i mam do morza 25 ale metrów. Za te same pieniądze.

Gość gość
Mogę porównać wakacje w Polsce do wakacji w Chorwacji. Wyszło podobnie, tylko do Chorwacji jest troszkę dalej, ale pogoda prawie zawsze. Klika razy byliśmy w Chorwacji i zawsze wybieramy inny region, bo bardzo lubimy zwiedzać. Noclegi w Chorwacji znalazłam na portalu http://otochorwacja.pl/ warto!!!

Gość gość
No tak się okazuje, że niejednokrotnie faktycznie jest taniej :D Ja jeżdżę za granicę na wycieczkiz Novum Travel http://novumtravel.pl/. Oferują bardzo ciekawe propozycje w dobrych cenach i wycieczki są zawsze super organizowane :)