Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja12344

Sponsoring bez seksu ?

Polecane posty

Gość Ja12344

Od pewnego czasu umawiam sie z bogatym facetem za kase. Oczywiscie nie uprawiam z nim seksu, ani nie robie mu loda nic z tych rzeczy. Polega to na tym ze on dotyka moich piersi ja nic nie robie a on sie masturbuje i, daje mi za to ok 100 zl czasem wiecej. W tym polowe daję zawsze kolezance. Jestem osoba wierzaca I ostatnio zaczelam miec takie wyrzuty sumienia ze nie moge spac po nocach. Z jedej strony chcialabym to zakonczyc ale z drugiej, wtedy nie wiem skad wezme kase, nie pracuje, ucze sie jeszcze a mama nie ma za duzo pieniedzy. Pozatym kolezanka mysli ze ja tam tylko siedze a on czerpie przyjemnosc z tego ze ja patrze jak on to robi. Wiec nie wiem co mialabym powiedziec kolezance. Pomozcie, robie cos bardzo zlego ?

Gość gość
chętnie też skorzystam z twoich usług i podotykam sobie twoich jędrnych młodych piersi :) ja mogę nawet 200zł dać za godzinę, chętnie stały układ skąd jesteś?

Gość gość
A dlaczego oddajesz kasę koleżance?? Ja bym ciągnęła kasę z dziada ile się da, tym bardziej, że nie musisz z nim seksu uprawiać. Tylko ja jestem niewierząca. Religia raczej zabrania takich praktyk :P

Gość ja12344
Sama nie wiem, to moja przyjaciolka. No niby tylko dotyka mnie za cycki, dzisiaj chcial mi dac 200 zl ale nie wiem czy nie powiem mu ze chce to zakonczyc bo czuje sie zle z tym. Moze na koniec da mi 200 zl za darmo bo za pierwszym razem tez dal mi 100 zl za nic.

Gość gość
ale te cycki są nagie czy przez ubranie cie dotyka? tylko dotyka czy też possał polizał suteczki?

Gość Ja12344
Nagie, ale tylko dotykal.

Gość gość
ja moge placic za dotykanie przez bluzke jak jestes ze slaska pisz sebastianss@o2.pl

Gość gość
Hahahaha jak daje ci tylko 100 zł to raczej niebogaty

Gość gość
Z jakiej paki połowę koleżance oddajesz? To już są jaja.

Gość gość
Kolezanka robi jako menazer w tym interesia???

Gość gość
gość 2017.02.19 co za przegryw

Gość gość
Ja12344 2017.02.19 roznoś ulotki za kase a nie się szmacisz, jesteś tylko zwykłą kur*wą, nic innego, zero szacunku do siebie

Gość gość
Ulotki za kasę hahahaha 20 zł może za cały dzień stania jak debil 100 zł za to, co ona robi to też frajerstwo i jeszcze oddaje polowe jakiejś dziuni Przyszła k***a bez mózgu będzie oddawać cała kasę jakiemuś alfonsowi Lub PROWO