Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle iz przecietna 25 latka powinna chciec dzielic mieszkanie z odpowiedzialnym

Polecane posty

Gość gość

facetem po 30stce, meblowac je wspolnie, urzadzac, i zyc sprawami dnia codzienngo , a do tego raz na 2 tygodnie kino i raz na tydzien kolacja w restauracjii, raz na tydzien dluzszy spacer w parku i spontaniczna integracja z sasiadami, herbatka, kawka, piwko a do tego wspolne ogladanie filmow z facetem co drugi dzien takie zycie powinno byc chyba celem przecietnej 25 latki?

Gość gość
Nie, takie pierdoły to zwykły egoizm

Gość gość
A gdzie imprezy, koncerty, festiwale, wyjazdy za miasto? I w d***e mam integracje z sasiadami...

Gość gość
koncerty, festiwale? no mozna pojsc raz na miesiac jak kogos to jara gdyby partnerka chciala, to bym z nia chodzil mnie festiwale nie interesuja, nie interesuje sie sztuka ani kultura jakos szczegolnie

Gość gość
to po co mi facet z którym nie mogę jechać pod namiot? Który tylko siedzi w domu i szczytem rozrywki jest dla niego kino i piwo z sąsiadem?

Gość gość
Ja też mam gdzieś integrację z sąsiadami, takie życie które opisujesz, jest śmiertelnie nudne. Poza tym po co mi facet po 30-tce, wolę tylko trochę starszych, 27-28 lat. No a gdzie moja praca zawodowa, kariera, hobby i spotkania z przyjaciółkami? Gdzie jakieś fajne wypady?