Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 25

Moja dziewczyna którą bardzo kocham nie chce za mnie wyjśc

Polecane posty

Gość Adam 25

więc może zacznę od tego trzy dni temu oświadczyłem się mojej ukochanej a ona odmówiła, Myślałem że mnie kocha ale dla nie chyba ważniejsza jest praca niż ja w Środę wylatuje znów do Australii, do pracy. Może ona mnie zdradza w tej swojej pieprzonej Australii i dlatego nie chce za mnie wyjść. Albo chodzi jej o dzieci bo ja chcę mieć a ona nie, dzisiaj oznajmiła mi że przeszła zabieg który sama chciała i na 97% nie zajdzie w ciąże której z resztą nie chce. Teraz wiem czemu nie zawsze kazała mi zakładać gumkę . Jestem wściekły ale kocham ją nad życie i strasznie się o nia martwie kiedy jest w tej australii.

Gość Adam 25
Co mam zrobić żeby ona chciała wyjść za mnie. Wiem że ona mnie kocha udowodniła mi to nie raz nie słowami lecz czynami.

Gość gość
ta prowokacja już była...

Gość gość
A co to za czyny? P)oszła z Toba do łóżka, czy cos więcej? Może jeszcze nie jest gotowa na małżeństwo.

Gość Adam 25
gość dziś A co to za czyny? P)oszła z Toba do łóżka, czy cos więcej? Może jeszcze nie jest gotowa na małżeństwo. miałem poważną operacje ręki a ona była ze mną i pomagała mi przez cały czas, choć wtedy byłem dla niej wredny krzyczałem na nią i nic więcej a ona została. Kiedy byłem już po operacji w domu preprosiłem ją że zachowywałem się jak d**ek a ona że to rozumie byłem zdenerwowany. zaimponowała mi tym bardzo