Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzien w ktorym pojawila sie forsa

Polecane posty

Gość gość

Bedziecie ogladac? :) jak myslcie czy ci ludzie poradza sobie z nadmiarek kasy? :)

Gość gość
Z ciekawości obejrzę pierwszy odcinek. Dla mnie to nie sa jakieś zawrotne sumy. Choć nie powiem, dobrze zaplanowane mogą naprawdę rozwinąć się i zarobić jeszcze więcej. To nie SĄ tak duże pieniądze, aby zwariować. Bez przesady. Choć w reklamie widziałam jak wpadli w szał zakupów. Głupi nie może mieć pieniędzy ,bo nakupuje niepotrzebnych bibelotow.

Gość gość
A ile tam sie dostaje kasy? Wydaje mi sie ze osoby tak niezaradne zyciowo roztrwonia ta kase. Mogliby dac mi. Bo mam pomysl na siebie i fajny biznes oraz talent i odwage a nie jakiejs patoli:)

Gość gość
50.000zł

Gość gość
Na jakis biznes starczy

Gość gość
80tysi dostali To bylo wiadomo. Rozwala kase i dalej bedzie bida

Gość gość
Skad oni biora takich ludzi?

Gość gośćlipniak
Patologia kobieta 80tys wiadomo fryzjer za 300 kosmetyczka brwi i ciuchy za 2 tys Facet plejak plazma komura itp a chałupa syf kiła Najpierw zrobić remont umeblować AGD TV itp resztę trochę w siebie może swój biznes przede wszystkim nie zucac roboty i trochę na koncie żeby na czarno godzin e zostało

Gość gość
Hej. Byliśmy z rodziną na castingu tego programu. Na 100% nas nie wezmą, bo jesteśmy normalni!Co i rusz głupie pytania "a co zrobilibyście żeby zaszaleć?" tzn? To nas zabiło. Kupilibyśmy kurtki i buty a nie ekspres do kawy. "Co byście zrobili, żeby poprawić wasze życie?" no to jasne, że wymienilibyśmy dziurawe okna i założyli firmę. "To nie program o remontach" krzyknął ktoś gdzieś zza ściany. Kurde.. Pomyłka! oni nie chcą pomagać. Na siłę szukają patologii do roz* kasy. Jest mi przykro. Gruby hajs, który wydali dla nas na bilety mogli nam dać do łapy. wiedzielibyśmy co z tym zrobić. Welmann nie ma kompletnie nic wspólnego z tym programem. To naganiacze i znudzony producent wybierają ludzi. Nie dajcie się naciągnąć i wyrzućcie najlepiej tv. To jest do d..