Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jestem matka. Kocham swoja córeczkę ponad wszystko i uważam że ona jest najlepsza, ale.. Nienawidze gdy w mojej rodzinie rodzą się inne dzieci (nie licząc dalszej). Nie mogę na te bachory patrzeć, uważam że nie są warte niczyjej uwagi i że to moja jest i tak najlepsza. Gdy przychodzą się nimi pochwalić ja nawet nie przychodzę bo uważam że to strata mojego cennego czasu. Wszyscy mówią że jestem świnia, ale co ja za to mogę..

Gość gość
Powinnaś się leczyć.

Gość gość
Daje ci 5/10 za prowo

Gość gość
A jak te dzieci dorastaja to co? koncza 18 lat i mowisz " Zosiu, wlasnie cie pzrestałam nienawidziec? "

Gość gość
Idź na psychoterapię.

Gość gość
Dobra...W mojej rodzinie rzadko rodzą się dzieci. Dzieci toleruje one też mnie lubią. Gdy byłam młodsza było to spowodowane zapewne zazdrością, ale w końcu i tak dałam se spokój. Teraz wyzywam się na dziecku i nie chce go oglądać bo uważam że zajmie miejsce mojej córki. Na dodatek nienawidzę jego matki i to tak jej nienawidzę że się tego nie da wyjaśnić. To mnie niszczy. Nie mogę na nią patrzeć i tak samo na jej córkę. Krzywdze tym mojego brata, ale to się w tym momencie nie liczy. Ona chciała zrobić mi krzywdę, a była moja przyjaciółka. Zawiodłam się i to niestety nie pierwszy raz..

Gość gość
Aha